Seneste nyt

Claus Jensen: Vi tager vores hug i dag

af

Manager Claus Jensen erkendte efter aftenens kamp, at indsatsen langt fra var god nok mod Fremad Amager.

Onsdag aften tabte Nykøbing FC med 4-0 efter en forfærdelig 1. halvleg, hvor alle målene faldt.

Efter kampen erkendte manager Claus Jensen, at præstationen så langt fra havde været god nok.

– Det var ikke sjovt for nogen, og det er bare at lægge sig ned og sige, at det ikke var godt nok overfor de fans, og de mennesker, som følger os, siger han inden, at han fortsætter.

– Vi tager alle de hug, der kommer i dag, og det gør vi uden overhovedet at sige noget imod det. Det er sådan det er, når man lige har tabt 4-0 i en vigtig kamp for den klub, som vi elsker og holder af.

Der resterer nu fem kampe af NordicBet Ligaen, og det spidser til i bunden af rækken, hvor Nykøbing FC er blevet en del af bundstriden.

Situationens alvor er dog ikke noget nyt.

– Situationen har været alvorlig lige siden, at vi startede i vinters, hvor vi lå med et enkelt point over stregen og med et forårsprogram, hvor vi vidste, at det ville blive ekstremt tæt. Der er ikke noget nyt under solen ift. hvor vi er henne, og vi er ikke overraskede over, hvor hårdt og tæt det er.

– Det vigtigste for mig og alle andre er nu, at vi med det samme viser en reaktion, finder vores base og kommer ud med et helt andet udtryk allerede på mandag, slutter manageren.

Næste opgave er på mandag, hvor vi gæster Viborg FF.