Seneste nyt

Claus Jensen: Vi spiller forrygende fodbold

af

Manager Claus Jensen var efter dagens 3-1-sejr selvsagt tilfreds med resultatet, men han glædede sig også især over præstationen, som han karakteriserede som forrygende.

Der var dømt champagnefodbold fra Nykøbing FC’s side i store dele af dagens 3-1-sejr over Hobro, og efter kampen var manager Claus Jensen da også yderst tilfreds med holdets præstation.

– Jeg synes, at vi især i første halvleg spiller noget forrygende fodbold, hvor vi er i fuld kontrol. Det eneste jeg kan sætte på den indsats er, at vi ikke scorer mere end ét mål. Det synes jeg, at vi havde fortjent.

– Vi kommer ind til pausen med en 1-0-føring, og vi ved godt, at de kommer ud med tempo og fysik i anden halvleg. Jeg synes egentlig, at vi kommer fint ud igen, men så sker der det, som der indimellem sker, når man fører 1-0, og det er, at de kommer tilbage i kampen. Derfra synes jeg dog egentlig, at vi er cool, får scoret nogle gode mål og vinder kampen helt fortjent.

– Jeg synes, at vi var rolige derinde, og vi fandt hurtigt tilbage til vores spil. Det var rigtig stærkt, for det var en af de der faser i kampen, som vi har snakket rigtig meget om, at vi skal være stærke i, siger en tydeligt tilfreds Jensen.

Dagens sejr var den anden i træk, og det glæder Jensen, hvis mandskab ellers havde været inde i en svær resultatmæssig periode inden storsejren i Jammerbugt sidste weekend.

– Jeg synes, at vi har været stærke. Mod Jammerbugt snakkede vi om, at vi skulle ud og vise, hvor vi var kommet til som hold, og det skulle vi tage et ekstra skridt på i dag. Jeg synes generelt, at vores præstationer har været gode i den her sæson, men i dag synes jeg, at vi var decideret fremragende i store perioder, slutter han.

Næste opgave for Claus Jensens og hans mandskab er på udebane mod Fredericia. Inden da venter der dog en velfortjent landskampspause, hvorfor holdet ikke spiller i næste weekend.