Seneste nyt

Claus Jensen: Vi skal ud at spille vores chance

af

Manager Claus Jensen glæder sig til aftenens pokalkamp, hvor holdet vil gøre alt for at skabe en ny pokaloverraskelse.

Sidste år skabte Nykøbing FC den måske største sensation i dansk fodbold i sæsonen 2021/2022, da de senere danske mestre fra F.C. København blev sendt hjem fra Lolland-Falster med et 3-0-nederlag.

I aften gælder det igen et Superliga-mandskab i Lollands Bank Park, når OB kommer på besøg, og Claus Jensen lægger ikke skjul på drømmen om at skabe en ny magisk aften på hele Lolland-Falsters hjemmebane.

– Jeg tror, at alle kan huske, hvad der skete i Lollands Bank Park sidste år mod F.C. København. Det var en kæmpe oplevelse for alle, og det viste hvor stort potentialet er for fodbolden på Lolland-Falster. Det var en magisk aften, og dem vil vi gerne have flere af. Jeg glæder mig sindssygt meget til, at vi skal møde OB, og vi går selvfølgelig efter at gå videre.

– Det er en kamp, som vi tager super seriøst, og som vi glæder os rigtig meget til. Det er en fed kamp, og vi glæder os til at spille foran forhåbentlig rigtig mange mennesker i Lollands Bank Park, siger Jensen, inden at han retter lidt fokus på modstanderen.

– OB spillede søndag og har FCK på lørdag, så jeg forventer, at der kommer til at komme nogle ændringer hos dem. Vi har primært haft fokus på os selv, men vi har naturligvis en sund respekt for OB, der har et stærkt hold og må betegnes som værende favoritter i kraft af deres status som Superliga-hold. Vi går ud og spiller vores chance og vil gøre alt for at skabe en overraskelse.

Nykøbing FC er ligesom OB midt i et stramt program og allerede lørdag venter der NFC en vigtig kamp i NordicBet Ligaen mod Fremad Amager. Manageren kigger derfor også på, hvordan holdet står skarpest muligt til begge kampe.

– Der bliver naturligvis også truffet nogle beslutninger omkring, hvem der skal spille, set i lyset af, at vi også har en rigtig vigtig kamp allerede på lørdag mod Fremad Amager.

– Sæsonen er lang, og vi har allerede spillet mange kampe på kort tid. Det er vigtigt, at vi har en stærk trup, og det er vigtigt, at vi har alle mand klar. Jeg synes, at vi har styrket konkurrencen i truppen på alle parameter, og jeg glæder mig til at se holdet give den gas foran fansene i morgen, slutter Jensen.

Der er kampstart i aften kl. 18:30.