Seneste nyt

Claus Jensen: Vi skal ikke toppe d. 29. januar

af

Manager Claus Jensen var trods resultatet tilfreds med dagens træningskamp og ikke mindst de mange kilometer, som spillerne fik i benene.

Det er aldrig sjovt at tabe, men ikke desto mindre var resultatet af dagens kamp så langt fra det vigtigste.

Trods nederlaget på 1-0 til Næstved, var Claus Jensen derfor også ganske tilfreds med dagens 90 minutter.

– Det var en fin test. Det var vores anden træningskamp, og vi fik en masse minutter i benene på en masse spillere. Intensiteten var udmærket, og jeg synes, at det var to hold, der matchede hinanden rigtig fint. Det var det, vi gerne ville have.

– Jeg synes, at vi ser tegningerne til mange af de ting, som vi gerne vil se, men det er klart, at der mangler en del skarphed endnu. Vi skal ikke toppe her d. 29. januar, så det var som forventet, siger Claus Jensen.

Nykøbing FC led i dag under mange fravær, og der blev derfor også plads til rigtig mange af klubbens unge og talentfulde spillere.

De kom alle ind og gjorde en god figur, og det var da også noget, som manageren havde bidt mærke i.

– Vi har en del spillere ude lige nu, så det var fint, at der så blev plads til andre og ikke mindst alle de unge spillere, der kom ind og fik vist sig flot frem. Jeg er virkelig glad for det mindset, som de kom ind med. De ville alle ind og præge kampen, og det synes jeg også, at de fik gjort, slutter han.

Næste opgave for Claus Jensen og co. er næste lørdag, hvor HIK gæster NFC Syd.