Seneste nyt

Claus Jensen: Vi skal hjem og kigge os selv i spejlet

af

Manager Claus Jensen kaldte efter aftenens nederlag til HB Køge en spade for en spade, og lagde ikke skjul på, at han ikke var tilfreds med indsatsen.

Alle klubber taber fodboldkampe, men aftenens 4-0-nederlag til HB Køge var alligevel en af de slags nederlag, der var svær at sluge.

Efter kampen lagde manager Claus Jensen da heller ikke skjul på sin utilfredshed med aftenens kamp.

– Vi bliver nødt til at have en anden ære i spil en aften som i aften. Det var naturligvis ikke godt nok fra nogen af os, og vi skal alle hjem og kigge os selv i spejlet. Det gælder også mig selv, og det kan jeg love, at jeg kommer til at gøre, fortæller Claus Jensen, inden at han fortsætter.

– Der skal være et minimum på præstationsniveauet, og det har var langt under den grænse, som vi skal forvente af hinanden. Jeg har selv italesat, at vi er et nyt hold, og vi arbejder på en masse nye ting i vores spil, men når det er sagt, så var det her alligevel under det forventelige niveau. Det skal bare være bedre, og det er det, som vi kigger på lige nu.

– At tabe 4-0 i HB Køge – sådan skal det bare ikke være, og det beklager vi. Det er sidste gang, at vi skal levere sådan en præstation. Nu venter der en kæmpe kamp på søndag mod arvefjenderne fra Næstved, og der forventer jeg, at alle er på 120% for klubben, trøjen, fansene og os selv, slutter Jensen.

Du kan tage med til Næstved og støtte NFC ved at købe din plads i fanbusserne fra Nykøbing og København her.