Seneste nyt

Claus Jensen: Vi skal have det vendt hurtigst muligt

af

Manager Claus Jensen havde efter eftermiddagens kamp fokus på at se indad og at komme hurtigst muligt ud af den svære periode, som holdet befinder sig i.

Onsdag var et tiltrængt pusterum fra en hård tilværelse i NordicBet Ligaen, da OB blev sendt ud af pokalturneringen.

Lørdag eftermiddag stod NFC dog igen overfor en vigtig ligakamp, og det blev desværre ikke en positiv en af slagsen, da det blev til et 0-3-nederlag til Fremad Amager.

Manager Claus Jensen reflekterede efterfølgende over kampen og den fase, som holdet pt. er i.

– For mig er det ikke så meget slutfasen, hvor de scorer to mål, fordi vi satser fremadrettet, der gør ondt. Det er starten af kampen og hjertet af kampen, der ikke er godt nok. Vi er ikke stærke nok, og vi er lidt for prægede af, hvor vi er som hold i øjeblikket.

– Det fodbold vi spiller er langt fra det, som vi gerne vil, og det bærer meget præg af, at vi er ramt på selvtilliden. Vi har svært ved at komme i gear, og vi kæmper med organisationen selvom, at den trods alt blev bedre undervejs i kampen. I anden halvleg kæmper vi hårdt for at få den tur i den, som der skal til, men vi må også erkende, at det nu er en lang periode, hvor det ikke fungerer for os.

– Jeg synes, at vi har truppen på plads, og at der er den nødvendige konkurrence om pladserne, men vi er også ni kampe henne i sæsonen med to point på kontoen. Det kan vi naturligvis ikke underdramatisere. Det er en svær situation, som vi er i, og der er kun én ting at gøre, og det er at vide, hvor man er, og så arbejde ud af det og kæmpe benhårdt uge efter uge.

– Det er vigtigt, at vi erkender, hvor vi er. Og så skal vi have det vendt – og det skal vi gøre så hurtigt som overhovedet muligt, slutter Jensen.

Næste opgave for Claus Jensens drenge er lørdag, hvor turen går til Hillerød.