Seneste nyt

Claus Jensen: Vi rammer ikke niveau i dag

af

Manager Claus Jensen var efter dagens kamp mod Hvidovre ikke tilfreds med hverken præstation eller resultat.

Det blev aldrig som håbet, da Nykøbing FC her til eftermiddag bød topholdet Hvidovre IF op til dans.

Præstationen og chancerne nåede aldrig de højder, som vi ved, at NFC kan ramme, og manager Claus Jensen var da efter kampen heller ikke tilfreds med, hvad han havde overværet.

– Vi møder en rigtig dygtig modstander, men vi rammer ikke vores niveau i dag. Man kan bare kigge på tabellen for at se, hvor godt et hold Hvidovre er, men vi får ikke det ud af det i dag, som vi gerne ville.

– Hvis vi skulle have glemt, hvordan NordicBet Ligaen er, så har det været en fin reminder her i de første par runder af foråret. Det er så tæt, men overordnet skal vi have fokus på os selv, på vores præstationer og på at få de sidste procenter proppet på, siger Claus Jensen.

Nederlaget til Hvidovre var det andet nederlag i foråret, da det sidste uge også blev til et nederlag til førerholdet, FC Helsingør. Nederlagene til topholdene er dog ikke isoleret set noget, der bekymrer Claus Jensen alt for meget.

– Vi skal have fokus på, at vi godt vidste, at vi ville møde de fire bedste hold i rækken, i de fire første kampe. Det er vigtigt, at vi ikke hænger for meget med hovedet, men tager en opgave ad gangen. Det er ikke fordi jeg på nogen måde at tilfreds, for vi hader alle sammen at tabe, men igen, vi skal tage de gode elementer med fra de her kampe, så vi kan fortsætte med at blive stærkere og stærkere som hold i foråret, slutter han.

Næste opgave for Claus Jensens mandskab er fredag, hvor Lyngby venter på udebane.