Seneste nyt

Claus Jensen: Vi møder det mest formstærke hold

af

Manager Claus Jensen ser frem mod dagens modstander, som han kalder det mest formstærke hold i NordicBet Ligaen over en længere periode.

Der er tre kampe tilbage af dette års NordicBet Liga, hvor Nykøbing FC slutter som foråret startede – mod de absolutte tophold i rækken.

AC Horsens indtager pt. førstepladsen, og de er da ifølge NFC-manager Claus Jensen også det absolut mest formstærke hold over en længere periode.

– AC Horsens har over længere tid været det mest formstærke hold i rækken. Det er en kamp, som vi glæder os rigtig meget til, siger Jensen, inden at han dog spår sit mandskab gode muligheder.

– Vi ved, at vi kommer til at have masser af faser i kampen, hvor det bliver os, der bestemmer på bolden. Det har især i slutspillet været et fokusområde for os at gøre vores gode perioder endnu længere – og det er det igen i morgen.

– AC Horsens er omvendt meget komfortable med ikke at have bolden alt for meget, og de vil nok også mene, at de har en måde at kontrollere kampen på uden bolden. De bringer nogle dygtige folk frem ad banen, så vi skal være meget vågne i vores restforsvar, slutter han.

Der er kampstart klokken 18:30 i Lollands Bank Park, og du kan enten købe billet i hovedindgangen eller på nfc.eventii.dk.