Seneste nyt

Claus Jensen: Vi har fået tingene ind under huden

af

Manager Claus Jensen glæder sig over en vellykket opstart, og ser frem til forårets første kamp d. 1. marts.

Med blot seks dage til forårspremieren i CM Arena mod Skive, fik Nykøbing FC søndag et godt afsæt med en sejr i den sidste træningskamp, da AB blev slået med 2-1.

NFC var hele weekenden på mini-træningslejr på Hotel Saxkjøbing, og manager Claus Jensen glæder sig over både træningslejr og afsluttende træningskamp.

– Jeg er tilfreds med kampen, og jeg synes, at vi ydede en rigtig fin præstation. Oveni det, så har vi haft en super god mini-træningslejr på Hotel Saxkjøbing op til kampen, hvor vi er kommet endnu tættere på hinanden og har hat nogle rigtig gode dage. Alt i alt synes jeg, at det var en fantastisk weekend inden, at vi nu virkelig kan glæde sig til at komme i gang mod Skive i næste weekend, siger Claus Jensen.

Nykøbing FC står med en frisk trup, hvor flere har budt sig flot til i løbet af opstarten. Manager Claus Jensen skal derfor sammen med sit team nu til at kigge på, hvem der skal starte inde i opgøret mod Skive.

– Det handler om at tage alle indtryk med, og det gør vi selvfølgelig også fra dagens kamp, når vi kigger den igennem igen. Der er rigtig mange, der byder sig til, og jeg synes, at vi har en rigtig god, sund og hård konkurrence om pladserne. Vi har en stærk og sulten trup, der glæder sig til at komme i gang med sæsonen.

– Nu handler det om skarphed og detaljer forud for premieren. Vi har haft en god og lang opstart, hvor vi har fået tingene ind under huden. Vi ved, hvad det er vi skal uanset, hvad vi står overfor, så nu handler det om detaljerne og om at komme friske samt skarpe ud til kampen mod Skive, slutter manageren.

Nykøbing FC åbner foråret med en hjemmekamp mod Skive søndag d. 1. marts kl. 14:00 i CM Arena.