Seneste nyt

Claus Jensen: Vi glæder os vildt til at komme i gang

af

Manager Claus Jensen ser frem mod dagens sæsonpremiere, hvor FC Fredericia kl. 15:00 venter i Lollands Bank Park.

Det plejer at være særdeles målrigt, når Nykøbing FC og FC Fredericia brager sammen på grønsværen, og der er derfor god grund til at forvente stor underholdning i dagens sæsonpremiere.

Manager Claus Jensen forventer da også en ny fantastisk kamp, når Michael Hansens tropper senere i dag gæster Sydhavsøerne.

– Det plejer at være en fantastisk kamp, når vi møder FC Fredericia, så som altid kan vi næsten garantere, at det bliver underholdende i Lollands Bank Park. Vi glæder os.

– FC Fredericia har ligesom en stærk kerne i holdet, og vi ved, hvad det er de gerne vil komme med. De har nogle nye navne med, som vi selvfølgelig skal holde øje med, men det forholder sig på samme måde for dem, så jeg er sikker på, at vi får en fantastisk kamp.

– Vi fik ikke rigtigt knækket koden på Fredericia i sidste sæson, men det betyder ikke, at vi ikke i de fleste tilfælde spillede tætte kampe. Vi vil som altid ud at vinde i dag, siger Claus Jensen.

NFC har de to første kampe på hjemmebane i denne sæson, og manageren glæder sig da også til at mærke suset fra tribunerne i Lollands Bank Park igen.

– Vi glæder os meget til at se alle vores fans igen – ikke mindst i vores nye fanzone, som vi har lavet til dem, og som vi håber, at alle vil tage rigtig godt imod. Vi kan slet ikke vente med at komme i gang, slutter han.

Der er kampstart kl. 15:00, men allerede klokken 13:30 åbner Fanzonen ude foran hovedindgangen.

Køb din billet på nfc.eventii.dk.