Seneste nyt

Claus Jensen: Vi går ydmygt til opgaven

af

Manager Claus Jensen ser frem mod dagens udekamp mod Slagelse, der i efteråret var ét af blot to hold, der tog point fra NFC.

Det var ikke mange point, som Nykøbing FC lod ligge i efteråret, da blot to kampe gav mindre end tre point til tabellen.

En af de to kampe, der dog blot gav ét point var hjemme mod søndagens modstander, Slagelse.

Efterårets kamp mod Slagelse var præget af et pressende NFC-mandskab, der dog ikke kunne få hul på bylden mod et kompakt og velorganiseret Slagelse-mandskab.

Nykøbing FC har i ugens løb forberedt sig godt på kampen, og manager Claus Jensen forventer da også en ny tæt kamp.

– Vi ved, at vi sandsynligvis kommer til at have bolden rigtig meget, som vi også gerne vil. Vi har i ugens løb blandt andet haft fokus på vores offensive løb, der er rigtig vigtige i forhold til at nedbryde en kompakt defensiv, som vi kan ende med at stå overfor igen i dag, siger Jensen inden, at han uddyber.

– Mod Avarta i sidste weekend var jeg på mange måder tilfreds med, hvor meget vi rent offensivt skabte, men det betyder ikke, at vi ikke har en ambition om at lægge endnu mere på. Vi kom i sidste weekend til en del chancer, men vi vil gerne udnytte de her situationer til at spille chancerne endnu større, og det er naturligvis noget, som vi hele tiden arbejder på.

– Vi ved også, at det handler om tålmodighed for os. Selvom vi har bolden meget og ofte dominerer kampen på modstanderens banehalvdel, så forsvare de med rigtig mange mand. Det gjorde Avarta i sidste weekend, og vi er helt klar på, at det kan blive scenariet i både dagens kamp og i mange af forårets øvrige kampe. Vi ved, at vi af og til skal arbejde hårdt for sejren langt ind i anden halvleg.

Selvom Slagelse var et af de få hold, der pointmæssigt fik drillet NFC, er der for Claus Jensens og hans mandskab ikke tale om revanche. Holdet går som altid ydmygt til opgaven.

– Vi ser ikke på det som om, at vi skal ud og have revanche, men vi ved, at vi havde en lidt svær dag mod Slagelse i efteråret, hvor vi ikke evnede at få scoret. Slagelse har et godt hold, nogle kvalitetsspillere og en god organisation. Det er et godt hold, som vi glæder os til at spille mod samtidig med, at vi går ydmygt til opgaven, slutter manageren.

Der er kampstart kl. 13:00, og du kan som altid se kampen via et abonnement på EkstraBladet+. Køb dit abonnement her og støt NFC med 10% af købet.