Seneste nyt

Claus Jensen: Vi fik lavet og lært en masse

af

Manager Claus Jensen så efter dagens træningskamp positivt på opgøret, hvor spillerne fik både lavet og lært en masse.

Det var et ungt NFC-mandskab, der i dag tog til Capelli Sport Stadion og tabte med 3-0 til HB Køge.

Trods resultatet så manager Claus Jensen dog en masse positive elementer i dagens test, hvor fokus blandt andet var på det fysiske og på at være i kampe under pres.

– Det var en fin test. HB Køge vinder 3-0, og det er vi naturligvis aldrig tilfredse med, men jeg synes egentlig, at det var en god kamp for os. Det tog lidt tid for os at komme ind og få styr på spillet og kampen i det hele taget, men i perioder kom vi rigtig godt efter det. Vi får til tider presset dem centralt og skabt nogle omstillingsmuligheder, som vi om to uger er skarpere på. Der er mange ting, som vi kan tage med os fra den her kamp, siger Claus Jensen inden, at han roser sine unge drenge.

– Vi spiller med to 18-årige i midterforsvaret, som gør det rigtig fint. De er oppe mod Bruninho og Koch Helsted, der har ligget og lavet deres bevægelser de seneste 10 år, så det var også en god test for vores unge drenge. Det var fedt at vores unge gutter kom ind og fik en fornemmelse af, at der er tempo på i NordicBet Ligaen, og generelt fik vi både lavet og lært en masse i dag.

Nykøbing FC blev i sidste sæson vant til at skulle nedbryde defensivt orienterede modstandere, men virkeligheden bliver formentlig en anden i NordicBet Ligaen, der rummer mange stærke hold.

For Claus Jensen var det derfor ikke udelukkende en skidt ting, at holdet i dag blev sat under pres.

– Det var rigtig fint at møde en modstander, der satte os under pres. Nu har vi igennem rigtig lang tid spillet kampe, hvor vi er i fuld kontrol – nu skal vi også øve os på, at der kommer kampe, hvor vi ikke er det. Vi skal kunne være i kampe, hvor vi ikke er i kontrol, fordi vi kommer til at møde mange dygtige hold, fortæller Jensen inden, at han retter fokus på den resterende del af opstarten.

– Man kunne også godt se på drengene, at vi knokler hårdt på træningsbanen i de her dage, hvor der har været stort fokus på det fysiske. Nu kommer vi så småt til en fase af opstarten, hvor der bliver fokus på detaljer og ikke mindst friske ben til sæsonstart, slutter han.

Der resterer én træningskamp for NFC inden sæsonstart. Det er næste lørdag, hvor B. 93 gæster Lollands Bank Park.