Seneste nyt

Claus Jensen: Vi fik, hvad vi kom efter

af

Manager Claus Jensen glædede sig efter dagens kamp over, at holdet sled en sejr hjem i en intens og helt klassisk pokalkamp.  

I Nykøbing FC ved vi om nogen, at pokalkampe lever deres helt eget liv, hvor det handler om at være på tæerne for ikke at blive et af de hold, der bliver slået ud af et lavere rangeret hold.

Efter dagens kamp mod Næsby var manager Claus Jensen derfor også rigtig glad for det videre avancement.

– Der er selvfølgelig masser af ting at arbejde på efter sådan en kamp her, men jeg synes, at vi overordnet set fik gjort det, som vi skulle. Vi skabte masser muligheder i 1. halvleg, og vi burde nok også have scoret mere end ét.

– Så sker der jo det, der sker i fodboldkampe og som i særdeleshed sker i pokalturneringen, at det andet hold kommer ud og giver den gas. De får momentum i starten af anden halvleg, og det har jeg kæmpe respekt for. Cadeau til Næsby for anden halvleg.

– Det var en rigtig pokalkamp, som vi elsker dem, og i dag var det heldigvis igen os, der trak det længste strå. Det var det vi kom efter, så vi er naturligvis glade.

Sejren betyder, at Nykøbing FC nu er i 1/8-finalen, og her kan der vente blandet modstand, da det kan blive alt fra F.C. København til Middelfart.

For manageren er den kommende modstander ikke i sig selv så vigtig.

– Det er jo altid sjovt at møde de helt store hold, men vi er også kommet langt efterhånden. Der er én kamp mere, så er man med i foråret i et dobbeltopgør, og det drømmer vi selvfølgelig om at være en del af, slutter Jensen.

Der er lodtrækning til næste runde på fredag.