Seneste nyt

Claus Jensen: Stor styrke i truppen

af

Manager Claus Jensen glæder sig over sin brede trup, der onsdag aften greb chancen og viste sig flot frem i pokalavancementet mod Esbjerg fB.

Det var en stolt NFC-manager, der kort efter gårsdagens kamp mod Esbjerg kunne glæde sig over en helstøbt NFC-præstation, der gav en plads i 1/8-finalen i Sydbank Pokalen.

Én ting var avancementet, men også præstationen glædede manager Claus Jensen.

– Jeg er imponeret af drengene, og jeg er meget stolt over vores præstation. Vi gik ud og gjorde det, som vi gerne vil, nemlig at være kompakte og forsvare som hold. Når vi lykkes med det, så ved vi også, at der er så meget fodbold i det her hold, at det nok skal komme frem af i løbet af kampen.

– Vi havde nogle fantastiske sekvenser i første halvleg, hvor jeg dog synes, at Esbjerg var dominerende. Vi var rigtig stærke i den periode, og vi forsvarede os til UG. Det gør kun sejren endnu federe, at vi står igennem sådan en periode og herefter går ud og er bedst i de sidste 45 minutter, fortæller Claus Jensen.

Der var byttet på seks pladser i forhold til weekendens 1-6-sejr i AB, og der var blevet plads til flere spillere, der ikke har fået meget spilletid på det seneste.

– Vi har en rigtig stærk trup, og nogle af de spillere, som ikke har spillet så meget på det seneste, kommer ind og gør det super godt. Stor ros til drengene, der virkelig kommer ind og griber chancen. Vi har en stor styrke i truppen og i vores enhed, så det var helt naturligt at bringe flere i spil i kampen, siger Jensen.

Sejren betyder, at Nykøbing FC står overfor en 1/8-finale i midten af december efter, at 2. division ellers stopper allerede d. 20. november. Det bekymrer dog ikke manageren det mindste.

– Vi elsker jo at være sammen her i klubben, så det er kun fedt, slutter han med et grin.

Der er lodtrækning til næste runde i aften efter pokalkampen mellem FC Nordsjælland og Hvidovre. Lodtrækningen kan følges live på Viaplay.