Seneste nyt

Claus Jensen: Speciel stemning når lysene tændes i Lollands Bank Park

af

Manager Claus Jensen glæder sig til aftenens kamp, hvor han håber, at mange tilskuere vil være med til at gøre kampen til en uforglemmelig en af slagsen.

Der er aftenkamp på programmet, når Nykøbing FC i aften kl. 19:00 tager imod traditionsklubben Esbjerg fB hjemme i Lollands Bank Park.

Nykøbing FC har tradition for at levere gode og mindeværdige aftenkampe i Lollands Bank Park, og manager Claus Jensen håber, at mange tilskuere vil komme og være en del af det i aften.

– Jeg håber, at der kommer mange på stadion. Jeg håber, at mange kommer for at bakke op om holdet og fodbolden på Lolland-Falster. Jeg synes, at vi har spillet nogle meget, meget underholdende kampe, og drenge fortjener, at der kommer mange mennesker på stadion. Fredag aften og lysene tændes i Lollands Bank Park – jeg tror, at det bliver en magisk aften, siger Jensen.

Esbjerg fB indtager før aftenens kamp sidstepladsen i NordicBet Ligaen, men manager Claus Jensen ser ikke et bundhold, men derimod et yderst talentfuldt mandskab, der i aften besøger Sydhavsøerne.

– Det bliver en tæt kamp. Esbjerg har fået mere ro på med en ny træner, og nu er de i gang med at opbygge en meget talentfuld trup med en masse dygtige spillere.

– Esbjerg er et stærkt hold, der nok skal komme i gang før eller siden. Det skal bare ikke være mod os, slutter Jensen med et grin.

Du kan fortsat nå at købe billet til kampen på nfc.eventii.dk.