Seneste nyt

Claus Jensen spår underholdende kamp: Vendsyssel vil også frem

af

Vendsyssel FF er ligesom NFC et hold, der vil ud over stepperne, og manager Claus Jensen spår da også en offensiv og god kamp lørdag eftermiddag.

Nykøbing FC er kendt for teknisk og offensiv fodbold, hvorfor der altid er garanti for underholdning, når Claus Jensens drenge indtager banen.

Lørdag eftermiddag står NFC så overfor Vendsyssel FF, og de har i den senere tid ligeledes været kendt for deres offensive tilgang til kampene, hvor især deres høje pres er en hjørnesten i deres måde at spille fodbold på.

Manager Claus Jensen forventer en underholdende kamp i Lollands Bank Park.

– Vendsyssel er et godt hold med en masse dygtige spillere. Det er et rutineret hold, som vi skal møde, og vi plejer at spille meget tætte kampe mod dem.

– De har en træner, som også rigtig gerne vil fremad på mange måder, og de har fået nogle gode point her i starten af sæsonen. Så jeg tænker, at vi står overfor en rigtig god og underholdende kamp i dag, siger Claus Jensen.

Claus Jensen må se bort fra Jacob Egeris, der fik marchordre mod Vejle i sidste weekend. Planen for fraværet af den rutinerede forsvarsspiller er dog helt klar.

– Det løser vi med vores andre dygtige spillere. Når der er nogen, der er ude af en kamp, så er det jo en kærkommen mulighed for andre til at få og gribe chancen. Vi har arbejdet i forskellige modeller frem mod kampen i dag, og vi er helt klar, fortæller Jensen.

Nykøbing FC har i de seneste to kampe været på udebane, hvorfor truppen nu glæder sig til at spille hjemme i vante rammer foran forhåbentlig mange tilskuere.

– Det er altid vigtigt at præstere, når man trækker i NFC-trøjen, og vi har glædet os helt vildt til at skulle ud og spille foran forhåbentlig mange mennesker.

– Det bliver en festdag – præcis som det skal være, når vi spiller hjemme. Der er arrangeret rigtig mange ting i forbindelse med kampen, og vi håber selvfølgelig på stor opbakning til vores lokale drenge, slutter Jensen.

Du kan købe billet via nfc.eventii.dk eller i billetvognen foran hovedindgangen fra kl. 13:30.