Seneste nyt

Claus Jensen: Skovshoved er et godt fodboldhold

af

Manager Claus Jensen roser dagens modstander, der især i foråret har vist bedre takter end, hvad placeringen kunne antyde.

I dag klokken 15:00 går turen til Skovshoved Idrætspark, hvor rækkens nummer 13 fra Skovshoved venter.

Det er derfor top mod bund i dagens opgør, men spørger man manager Claus Jensen tages der bestemt ikke let på opgaven mod en modstander, der har masser af dygtige fodboldspillere.

– Jeg synes, at Skovshoved er et godt fodboldhold. Jeg har sat mange af deres seneste kampe, og jeg så dem også spille en flot kamp oppe i Næstved, hvor de vinder 0-1. De har masser af dygtige spillere rundt omkring på banen, og især i foråret har de også været et hold, der gerne vil spille, siger Claus Jensen, der vanen tro dog har mest fokus på egne tropper.

– Vi kigger selvfølgelig del video vi skal på Skovshoved, men fokus er på os selv og på, at vi skal ramme niveau.

Der resterer fem kampe af sæsonen, hvorfor de naturlige spørgsmål om oprykning for længst har meldt sig.

Claus Jensen og resten af Nykøbing FC-truppen bevarer dog fokus og er ikke bange for at leve op til en af sportens helt store klichéer.

– Vi tager én kamp ad gangen. Det er en utrolig slidt kliché, men det er vejen frem her den næste måneds tid, der naturligvis er ekstremt spændende. Det er kampe som de næste fem man lever for, men det er også virkelig vigtigt at holde fokus, bryde udfordringerne ned og så præstere vores ypperste i kampene, slutter Jensen.

Husk at du kan se kampen på Ekstrabladet, hvis du har et EkstraBladet+-abonnement. Du kan også høre kampen direkte i Radio SydhavsØerne.

Der er kampstart kl. 15:00.