Seneste nyt

Claus Jensen: Skal blive endnu stærkere mod de bedste

af

Claus Jensen ser frem mod et spændende oprykningsspil, hvor holdet ifølge manageren skal blive endnu bedre til at spille mod topholdene.

Når Nykøbing FC i dag tager hul på oprykningsspillet, er det med en vished om, at man ikke behøver kigge nedad, men at der samtidig også er 18 point op til en oprykningsplads.

Det faktum er dog ikke noget, som Claus Jensen lægger alt for meget i, da der altid er noget at spille for, når man trækker NFC-trøjen over hovedet.

– Der er altid meget at spille for i NFC. Når man tager trøjen på, er det altid noget særligt, og det forventer jeg selvfølgelig også at kunne se fra os i dag og generelt i oprykningsspillet.

– Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang med oprykningsspillet, som vi naturligvis har sat os nogle mål for. Et af dem er at blive endnu bedre til at få resultaterne mod rækkens absolut stærkeste hold med os. Vi har spillet 10 kampe mod de øvrige top-seks hold, og her har vi fået syv point. Det har vi en ambition om at gøre endnu bedre. Vi har spillet tætte kampe mod dem indtil videre, så det er noget med at gå ind og arbejde på at flytte de her marginaler til vores fordel, siger Claus Jensen.

De øvrige hold i top-seks spiller fortsat for oprykningen, hvorfor manageren da også forventer, at det bliver 10 spændende kampe med stor tænding.

– De har kampe er med at udvikle alle spillere i hele truppen. Der kommer til at være tryk på i alle kampene, og det starter allerede i dag mod Lyngby.

– Vi går positivt ind til kampene, og vi går som altid ind for at vinde. Det gør vi også i dag. Det er sådan vi er som klub, og det er sådan vi spiller fodbold, slutter han.

Der er kampstart kl. 14:00, og du kan som sædvanligt følge kampen på Viaplay, RadioSydhavsøerne og vores liveopdatering på Facebook.