Seneste nyt

Claus Jensen: Selvtilliden giver ekstra sult

af

Manager Claus Jensen råder over et sejrssultent mandskab, der nyder at spille fodbold og presse hinanden på træningsbanen.

Når Nykøbing FC i morgen gæster Vanløse, er det som fortsat ubesejret mandskab i efteråret. De mange sejre har givet selvtillid i truppen, og det er noget, som truppen nyder godt af.

– Vi bruger den her selvtillid til at presse hinanden endnu mere. Når selvtilliden er høj, så er der ekstra gåpåmod hele vejen rundt, og man mærker virkelig den her sult efter at gå ud og levere uge efter uge. Vi lægger hele tiden på i øjeblikket, siger Claus Jensen.

Selvtilliden er dog ikke kommet af sig selv, men er et resultat af benhårdt arbejde og stor kvalitet.

– Vi har været ekstremt opmærksomme på, at vi i den her sæson skulle til at skrive et nyt kapitel for holdet. Vi har helt i tråd med klichéen taget én kamp ad gangen, arbejdet stenhårdt hen mod den og forsøgt at lægge på vores spil som hold.

– Vi træner rigtig hårdt. Vi slækker ikke på noget, og vi arbejder med en intensitet og vilje, der gør, at vi høster frugterne i øjeblikket og som giver forhåbninger om, at vi også vil gøre det godt mod Vanløse i morgen, fortæller Jensen.

Vanløse ligger pt. nummer fem i 2. division, og der venter derfor en svær udekamp i morgen. Manager Claus Jensen har dog sammen med sin stab forberedt sig godt på modstanderen.

– Vi har set en masse Vanløse-kampe, og jeg har sammen med vores modstanderanalytiker, Jan Jacobsen, kigget på og analyseret, hvad vi kan forvente af dem.

– Det er et hold, der gerne vil presse højt, og de er meget aggressive. De vil gerne spille hurtigt, og så vil de meget gerne angribe. Så det er selvfølgelig nogle ting, som vi har taget med os i vores forberedelse, men fokus er på os selv og på, at vi som altid gerne vil ind og dominere kampen, slutter Jensen.

Der er kampstart 13:00, og du kan stadig nå at sikre dig din billet til opgøret her.