Seneste nyt

Claus Jensen: Sejre er altid vigtige

af

Manager Claus Jensen glæder sig over dagens sejr og ikke mindst turen til Belt Cup.

Efter en sportslig ærgerlig dag i går, var det tiltrængt med en flot 4-1-sejr over SV Todesfeld i dag.

Sejren kom i hus på overbevisende facon, og det blev samtidig til endnu flere værdifulde kilometer i benene til hele truppen.

Manager Claus Jensen glæder sig over dagens kamp og ikke mindst sejren, der uanset modstanderen er vigtig.

– Det er altid vigtigt at vinde. Der er jo det med sejr, at uanset hvordan de kommer i hus, så er de altid gode at have.

– I dag var lidt en svær kamp mod et hold, som vi selvfølgelig skal slå. I anden halvleg får vi gjort de ting, vi skal, og der bliver det også meget tydeligt, at vi er et bedre mandskab. Vi skulle lidt gøre tingene anderledes, end det vi har arbejdet på de seneste 14 dage, men det er fint at kunne angribe kampe forskelligt, siger Jensen, der ifølge ham selv har kørt sit mandskab hårdt i første del af opstarten.

– Vi har haft nogle rigtig gode dage med lidt varierende kvalitet, men med tanke på, at vi har trænet rigtig hårdt de seneste 16 dage, så er jeg fint tilfreds med outputtet på den sportslige del af turen. Jeg synes, at vi er i en rigtig god forfatning, men vi har også kørt drengene hårdt. De er selvfølgelig trætte nu, og nu skal vi have en uge, hvor vi begynder at arbejde noget friskhed ind i dem igen, så vi kan bygge op mod at stå knivskarpt om 14 dage.

Turen til Lübeck er efter dagens kamp kommet til vejs ende, og det har været en tur, der også socialt har været fremragende. De nye og unge spillere er blevet integreret yderligere, og samtidig har også de unge fået masser af spilletid.

Ved afslutningen på dagens kamp mod SV Todesfelde havde NFC hele otte af 11 spillere af egen avl på banen, og det er noget, der gør indtryk på manager Claus Jensen.

– Det er hjørnestenen i alt, hvad vi laver i NFC, og det er hjørnestenen i den vision og drøm, som vi gik i gang med for efterhånden en del år siden. Kæmpe cadeau til drengene, men også til alle de trænere, som har været omkring dem gennem årene. Alle har en stor ære i det arbejde, der er blevet lavet med dem. Drengene har et rigtig højt niveau, og de har imponeret mig på den her tur, slutter Jensen.

Næste opgave for Claus Jensen og co. er mandag d. 18. hvor B.93. gæster Lollands Bank Park til den sidste træningskamp