Seneste nyt

Claus Jensen: Sammenholdet kendetegner os i NFC

af

Claus Jensen havde efter aftenens kamp store roser til sit mandskab, der ifølge manageren havde fortjent den hårdt tilkæmpede sejr.

Nogle sejre er bare bedre end andre!

En af de bedre, kom her til aften, da FC Fredericia blev besejret med 0-1 efter en ægte mandfolkeindsats.

Efter kampen var Claus Jensen da også svært tilfreds med sit mandskab.

– Jeg synes, at holdet fortjente den her sejr på alle parameter. Jeg er så stolt over at stå i spidsen for både spillerne, staben og alle der er omkring holdet, fordi jeg synes, at der er blevet grebet så godt i tingene i en længere svær periode.

– Gruppen er stadig meget ny, men jeg synes, at det er tydeligt, at den bliver stærkere og stærkere for hver dag der går, og relationerne bliver kun bedre. Vi kunne godt have fortjent den her sejr et par kampe tidligere, men sådan er det, når man er, der hvor vi er. Der skal man bare arbejde ekstra hårdt for tingene, og det gjorde vi i den grad i dag. Holdindsatsen i dag var fuldstændig forrygende, siger Claus Jensen.

Sidste lørdag blev en sejr flået ud af hænderne på Nykøbing FC, men efter kampen roste manageren sit mandskab for det store fokus, der af truppen er blevet udvist i løbet af ugen.

– Som vi også sagde før kampen, så havde vi pakket sidste weekends kamp væk. Den her gruppe er utrolig stærk, og det mentale del af spillet, er vi utrolig stærke på i NFC. Der har været fuld fokus på aftenens kamp og at tage de også mange gode ting med fra SønderjyskE-kampen.

Nykøbing FC-spillerne løb solen sort i aftenens kamp, og flere måtte da også lægge sig med krampe i slutminutterne. Det vidnede om det arbejdsraseri, der var blevet lagt for dagen, og det roste Claus Jensen efter kampen.

– Det er sådan det skal være. Man skal være helt tømt, når man forlader banen som NFC-spiller. Vi har snakket meget om på det seneste, at vi skal arbejde hårdere end de andre, og jeg synes, at vi i dag så, at der bliver arbejdet fuldstændig fantastisk. Det er sådan vi gerne vil se ud, når vi er færdige med en kamp – at vi ligger på plænen, og at der ikke er ét gram energi tilbage, siger Jensen, inden at han roser opbakningen fra Nordkurven.

– Jeg er mega glad og stolt over den her præstation og ikke mindst den opbakning, som vi får fra Nordkurven en fredag aften i Fredericia. Det er kendetegnet for os i NFC. Vi står tættere sammen i svære perioder, og vi er slet ikke færdige, slutter manageren.