Seneste nyt

Claus Jensen roser kontrollerende NFC-mandskab

af

Nykøbing FC kontrollerede og dikterede eftermiddagens udekamp mod Avarta, og det glædede manager Claus Jensen, der netop har haft det som et fokusområde.

Tre kampe inde i den nye sæson, er der ikke meget at brokke sig over, hvis man har NFC-briller på. To sejre i ligaen, én i pokalturneringen og en samlet målscorer på 7-0 er et facit, som man kun kan komme til at smile af.

Smilede gjorde Claus Jensen da også efter dagens 1-0-sejr over Avarta, og det skyldtes ikke mindst måden, at sejren kom i hus på.

– I dag handlede det om at fortsætte med det, som vi har arbejdet rigtig meget på, nemlig at kunne kontrollere kampen. Det synes jeg, at vi gjorde rigtig godt i dag, og det er jeg selvfølgelig tilfreds med.

– Jeg synes, at vi spiller med en god tålmodighed – også selvom, at målet ikke lige kommer i første halvleg selvom chancerne var til det. Vi bliver ved med at flytte modstanderne og skabe de chancer, der skal til, og så ender vi fuldt fortjent med at tage de tre point, siger Jensen, som dog ikke lægger skjul på, at han også gerne havde set, at kampen var blevet lukket.

– Vi ville gerne have lukket kampen i anden halvleg. Det synes jeg egentlig også, at vi havde chancerne til. Men nu skete det ikke, og så er fodbold nu engang sådan, at når man ”kun” fører 1-0, så kommer modstanderne til at lægge lidt mere frem og så kan der ske tilfældigheder. Avarta får lagt lidt pres på i slutfasen og får også skabt en enkelt stor chance, men overordnet set, synes jeg, at vi spiller en rigtig god kamp, hvor vi var, hvor vi skulle være.

Ét mål var nok for Nykøbing FC, og det var det i kraft af, at NFC-defensiven for tredje kamp i streg holdt nullet.

Det var også noget, der kunne få smilet frem hos manageren.

– Det betyder meget for os at holde nullet igen. Det er vores varetegn at spille fodbold, og det synes jeg også, at vi gør rigtig fint i dag, men det har samtidig været vigtigt for os at få bedre styr på den defensive organisationer. Der synes jeg, at vi gør rigtig gode fremskridt i øjeblikket, slutter Jensen.

Næste opgave for Claus Jensen og co. er på lørdag, hvor Slagelse BK venter i CM Arena.