Seneste nyt

Claus Jensen roser holdet efter bittert nederlag

af

Manager Claus Jensen var efter dagens smalle nederlag naturligvis skuffet over nederlaget, men roste drengene for at have laveret en mandfolkeindsats mod en stærk modstander.

Der ventede en stor opgave for Nykøbing FC, da topholdet i NordicBet Ligaen, Vejle BK, tirsdag aften ventede på udebane.

Hjemmeholdet spillede for at sikre sig oprykning til Superligaen, hvorfor ’Jyllands Rubin’ kom toptændte ud til opgøret.

Havde hjemmeholdet forventet at køre gæsterne fra Lolland-Falster over, blev de dog overraskede. NFC-drengene leverede trods nederlaget en flot indsats, og efter kampen roste Claus Jensen da også sit mandskab for en mandfolkeindsats.

– Vi er selvfølgelig enormt ærgerlige over, at vi taber i dag. Den gør rigtig ondt. Når det er sagt, så synes jeg, at vi isoleret set leverer en rigtig flot indsats, hvor jeg må rose drengene. Vi befinder os i en meget svær situation, men de formår at hanke op i sig selv og hinanden, og leverer en mandfolkeindsats mod en stærk modstander, der spiller for at rykke i Superligaen.

– Vi gik ud og viste, hvad vi i Nykøbing FC står for, og hvem vi er. Vi kommer aldrig til at klynke over resultaterne, og vi vil altid gå ud med stolthed, en stærk vilje og en ukuelig tro på os selv. Det synes jeg, at vi beviste igen i dag, siger Claus Jensen.

Med nederlaget er NFC’s videre skæbne i NordicBet Ligaen ude af egne hænder, og manageren erkender da også, at det begynder at se svært ud.

– Det er klart, at det ser rigtig svært ud nu i forhold til at overleve i rækken, men vi fortsætter ufortrødent. Vi må se, hvordan resultaterne flasker sig på torsdag, og hvis vi så stadig har bare den mindste mulighed derefter, så kommer vi naturligvis til at jage den chance benhårdt, slutter Jensen.

Næste opgave for Nykøbing FC er på søndag, hvor Vendsyssel FF gæster CM Arena.