Seneste nyt

Claus Jensen: Prikken skal sættes over i’et

af

Manager Claus Jensen ser gode takter, men savner den sidste skarphed, der kan sætte prikke over i’et for NFC.

Der venter en spændende opgave, når Nykøbing FC i morgen hjemme i Lollands Bank Park tager imod traditionsklubben og førerholdet, Vejle BK.

Manager Claus Jensen ser frem til opgøret mod det hold, som han selv kalder for rækkens bedste.

– Vejle er nok rækkens bedste hold, og de kommer selvfølgelig til Lollands Bank Park som favoritter. De har vundet 10 af deres 14 kampe, så det er en fed udfordring, som vi som altid kommer til at gribe offensivt an. De har nogle rigtig dygtige individualister på nogle vigtige områder. Mucolli, Kirkegaard osv. er alle enormt dygtige fodboldspillere, og dem skal vi selvfølgelig kunne lukke ned, så vi kan få kampen over på vores præmisser, siger Claus Jensen, som i seneste møde med Vejle så sit mandskab tabe en tæt kamp med 2-0 til ’Jyllands Rubin’.

– Vi har en stor tro på os selv, og vi har en stor tro på, at vi kan spille med mod alle. På mange parameter havde vi også en lige kamp mod dem i Vejle, og det kan vi selvfølgelig få igen.

Jensens mandskab tabte i sidste weekend en tæt kamp mod Fremad Amager, hvor bolden oftest var for fødderne af NFC-spillerne, men hvor det kneb med at skabe de nødvendige chancer til at få bolden i kassen.

Manageren ser dog NFC-mandskabet som en efterhånden sammentømret gruppe, hvor det kun er det sidste, der mangler.

– Som jeg har sagt de sidste mange uger, så har vi nu en sammentømret gruppe, som jeg synes har set stærk ud i de seneste kampe. Mod Fremad Amager manglede vi det sidste, og vi scorer generelt for få mål. Det er klart, at det er noget, som vi har fokus på.

– Fundamentet er på plads, og nu skal vi til at sætte prikken over i’et i præstationerne, slutter Claus Jensen.

Der er kampstart kl. 15:00 i Lollands Bank Park, og du kan enten købe din billet ved indgang til stadion eller via nfc.eventii.dk.

Holder du med Vejle BK, bedes du læse mere om dit besøg i Lollands Bank Park her.