Seneste nyt

Claus Jensen: Pokalturneringen giver store oplevelser

af

Manager Claus Jensen ser frem til aftenens 1/8-finale, hvor der både er revanche og en plads i kvartfinalen på højkant.

Pokaleventyret fortsætter for Nykøbing FC her til aften, hvor SønderjyskE gæster Lollands Bank Park i pokalturneringens 1/8-finale.

Manager Claus Jensen lægger ikke skjul på, at han rigtig gerne ser sit mandskab skabe endnu en stor pokaloplevelse for fansene på hjemmebanen.

– Pokalturneringen har givet os nogle rigtig store oplevelser i både sidste og denne sæson. Vi vil naturligvis rigtig gerne ud og tage den her kvartfinaleplads, der vil være historisk for klubben og ikke mindst rigtig, rigtig sjov for fansene, der kan se frem til et par store kampe i 2023, siger Claus Jensen, der heller ikke lægger skjul på, at der er et lille element af revanche i aftenens kamp.

– Vi spillede 90 fantastiske minutter mod dem sidst, og så knækkede filmen i tillægstiden. Det vil vi naturligvis rigtig gerne revanchere i dag. Humøret i truppen er højt, og vi glæder os enormt meget til i aften, hvor der forhåbentlig også kommer mange på stadion.

Der er kampstart kl. 18:00, og du kan enten købe billet i hovedindgangen eller på forhånd via nfc.eventii.dk.

Husk at sæsonkort som altid også gælder i Pokalturneringen, og at børn (6-17 år) bosat i Guldborgsund Kommune ligeledes har gratis adgang ved fremvisning af gyldigt sygesikringskort i billetboden.