Seneste nyt

Claus Jensen: Opbakningen fra lægterne giver os utrolig meget

af

Manager Claus Jensen glæder sig over opbakningen i onsdags og håber, at mange vil tage turen i Lollands Bank Park i morgen mod Fremad Amager

Tre dage efter den fantastiske pokalsejr over OB gælder det i morgen en vigtig hjemmekamp mod Fremad Amager.

Kampens betydning er ikke til at tage fejl af, og Claus Jensen håber, at Lollands Bank vil emme af samme energi, som det var tilfældet i onsdags.

– Det var magisk i onsdags, og jeg synes virkelig, at man kunne mærke, at vi havde hele Lollands Bank Park med os. Det giver os utroligt meget, når der er mange fans på lægterne, og det forplanter sig direkte i spillernes præstationer. Der gik 290 fans med i fanmarchen fra NFC Syd i onsdags, og det synes jeg vidner om det fællesskab, som vi har hernede på Lolland-Falster. Jeg håber, at alle vil være med til at hjælpe os frem mod en ny sejr igen i morgen, siger Claus Jensen.

Med 1.450 tilskuere i ryggen lykkedes det NFC-drengene at tage en sejr via straffesparkskonkurrence over Superliga-mandskabet OB, og det var ifølge manageren noget, som holdet i den grad havde fortjent.

– Drengene havde virkelig fortjent onsdagens sejr. Ovenpå en uge med et godt comeback mod Hobro og en fin præstation mod FC Helsingør, så var det fedt at kunne følge op på det med en mega stærkt præstation i onsdags, hvor vi går videre på den mest dramatiske måde. Det er noget man skal gøre sig fortjent til, og det synes jeg, at vi har gjort. Vi glæder os til kampen mod Fremad Amager, siger Jensen, der i dag så en tændt og fit trup i den sidste træning forud for weekendens kamp.

– Jeg hæfter mig ved, at vi har fået en rigtig, rigtig stærk trup, hvor der er mange muligheder. Ikke kun i startelleveren, men også for, hvordan vi kan påvirke kampen fra bænken. Dem der fik chancen i onsdags gjorde det fantastisk, og det betyder, at vi nu har en god gruppe, der er friske og selvfølgelig også en gruppe, der har spillet kamp. Sådan er fodbold på det niveau, som vi gerne vil spille det på. Vi havde en træning med utrolig høj kvalitet i dag, og jeg synes, at vi ser friske og fit ud.

Anderledes kamp mod Fremad Amager

Efter to kampe mod henholdsvis FC Helsingør og OB, hvor modstanderen også havde fokus på offensiv og boldbesiddende fodbold, venter der i morgen formentlig en anderledes kamp.

– Vi gik lidt anderledes til værks i onsdags, og det synes jeg, at vi mestrede. Mod Fremad Amager forventer jeg måske, at vi kommer til at have bolden mere, men man ved aldrig, hvordan kampe i NordicBet Ligaen udvikler sig. Vi vil gerne op og dominere kampen – det er sådan, at vi gerne vil spille fodbold.

– Det bliver en svær kamp mod Fremad Amager og en helt anden type kamp, end de sidste par kampe mod FC Helsingør og OB, men vi har stor tro på os selv, og vi går naturligvis efter en stærk præstation og tre point, slutter Claus Jensen.

Køb din billet til morgendagens kamp mod Fremad Amager her.