Seneste nyt

Claus Jensen: Meget tilfreds med præstationen

af

Manager Claus Jensen glæder sig over en helstøbt indsats i dagens træningskamp mod HB Køge.

På en tilskuertom kunstgræsbane spillede Nykøbing FC her til middag 1-1 i årets første træningskamp, hvor HB Køge var modstanderen.

Spillerne havde trænet hårdt op til kampen, og manager Claus Jensen glædede sig da også over indsatsen, der blev lagt for dagen.

– Vi har trænet rigtig hårdt i de første små tre uger, men jeg synes også, at vi rent fysisk så gode ud. Det er godt at se, at træningen bærer frugt, og at vi er på vej hen præcis, hvor vi skal være.

– Spillemæssigt er jeg også meget tilfreds, og det er tydeligt, at det er en gruppe spillere, der kender hinanden rigtig godt. Vi ved, hvad vi vil og der var mange gode præstationer, siger en glad Claus Jensen.

Der er endnu godt og vel halvanden måned til første turneringskamp i 2. division, og det glæder derfor også Claus Jensen, at holdet allerede nu står et godt sted.

– Det er ikke altid, at den første træningskamp er så god som den her, så jeg er rigtig glad for drengenes arbejdsindsats og for, at vi står, hvor vi gør lige nu. Det var en god oplevelse, og det giver en rigtig god platform at arbejde videre fra, slutter manageren.

Næste opgave for Nykøbing FC er tirsdag d. 16. februar, hvor der venter en udekamp mod B.93.