Seneste nyt

Claus Jensen: Man vinder intet på automatpilot

af

Manager Claus Jensen ser frem til morgendagens kamp mod Brønshøj, som han forventer kommer til CM Arena med stor energi.

Når Nykøbing FC i morgen lørdag får besøg af Brønshøj, er det med genkendelige ansigter fra 1. division på modstanderens hold.

Brønshøj forstærkede sig således op til denne sæson, og Claus Jensen og co. forventer da også et dygtigt Brønshøj-mandskab, der kommer ud med stor energi.

– Brønshøj er et stærkt fysisk hold, der har nogle dygtige spillere, som vi også kender godt fra 1. division. De er aggressive, de vil gerne påvirke kampene og vi forventer, at de kommer med en stor energi, som vi skal matche.

– Pointmæssigt er de ikke kommet så godt fra land, men omvendt ved vi, at det er et godt hold, som vi skal vi møde i morgen, og vi skal være klar fra første minut, siger manageren.

AB Tårnby drillede i sidste weekend Nykøbing FC, da Claus Jensens drenge var bagud med 1-0 ved pausen. Manageren forventer dog en anderledes type kamp end i sidste weekend, hvor han også forventer en mere koncentreret indsats fra start af.

– Det bliver en anderledes kamp i forhold til den i AB Tårnby, men vi skal ud at kontrollere kampen, som jeg synes, at vi overordnet set har været gode til i starten på sæsonen. Vi glæder os til at komme tilbage på vores egen fantastiske bane, hvor vi kan spille noget anderledes end det var tilfældet i sidste weekend.

– Vi vil selvfølgelig gerne have det her tidlige mål, der kan åbne for modstanderen, men vi kender også vigtigheden af, at vi er tålmodige og får rykket modstanderne rundt i højt tempo, så vi senere hen i kampen kan slå til i de åbninger, som det vil give før eller siden.

– Vi går ind til kampen med fuldt fokus og stor ydmyghed, men med en stor tro på, at vi kan løse den her opgave. Der var ikke noget i AB Tårnby, der overraskede os som sådan. Vi ved, at vi skal spille en masse svære kampe, og vi har ingen forventning om, at vi bare går ud og vinder på automatpilot. Vi skal være der 100% hver gang, slutter han.

Der er kampstart i morgen kl. 15:00 i CM Arena.

Køber du billet allerede nu, sparer du 25% på voksenbillet.

Du kan købe billet til kampen her.