Seneste nyt

Claus Jensen: Lyngby er en ideel træningsmodstander for os

af

Nykøbing FC spiller i eftermiddag træningskamp mod Superliga-mandskabet Lyngby BK, og det er ifølge manager Claus Jensen en ideel træningskamp for holdet.

Kl. 12:30 løber Nykøbing FC på banen til opstartens tredjesidste test inden, at det d. 1. marts går løs i NordicBet Ligaen.

Modstanderen er Lyngby BK, og det er ifølge manager Claus Jensen en spillemæssig god modstander for Nykøbing FC.

– Lyngby er en rigtig god træningsmodstander for os i og med, at de står for nogle taktiske principper, som vi rigtig gerne vil stå overfor, så vi er helt klar, når vi møder noget lignende i NordicBet Ligaen. Kampen handler for os om at blive endnu skarpere på nogle fronter, hvor jeg allerede synes, at vi ser godt ud, men hvor vi naturligvis bliver yderligere skærpet, når vi står overfor en kvalitetsmodstander som Lyngby. De er en ideel modstander for os på dette tidspunkt af opstarten, siger Claus Jensen.

Truppen havde i den netop overståede weekend ingen kampe, men i denne uge ligger der to kampe, da der udover morgendagens Lyngby-kamp venter en tur til Sverige, hvor Trelleborg tager imod.

Manageren glæder sig over to kampe på en uge, og roser samtidig drengenes indsats på træningsbanen.

– Det er en fantastisk uge, vi er gået ind i her med to kampe på kort tid. Kampene giver os mulighed for at stå overfor to meget forskellige modstandere, hvor vi kan prøve forskellige elementer af i vores spil og finpudse detaljerne. Det bliver nyttigt, når vi om ikke særligt længe går i gang med NordicBet Ligaen.

– Vi er enormt sultne og ser stærke ud på træningsbanen. Alle glæder sig til sæsonstart og vi er et rigtig godt sted, slutter Jensen.

Der er kampstart i kl. 12:30 mod Lyngby.