Seneste nyt

Claus Jensen: Jeg smiler allerede ved tanken om Næstved-kampen

af

Manager Claus Jensen ser frem til mandagens arvefjendeopgør mod Næstved, hvor han på ny forventer stor intensitet og spænding.

Mandag kl. 13:00 er der dømt arvefjendeopgør i Næstved, når Nykøbing FC skal forsøge at gentage efterårets dramatiske 3-2-sejr.

Netop dramatik og intensitet er meget kendetegnene for når NFC møder Næstved, og Claus Jensen forventer da heller ikke andet vil blive tilfældet mandag eftermiddag.

– Kampene mod Næstved har deres eget liv. Jeg smiler allerede nu ved tanken om mandag, for det er altid nogle fede kampe. Der er altid masser af intensitet og drama på, og det glæder vi os rigtig meget til.

– Derby-kampene lever deres eget liv, og uanset hvordan vi og de ligger i tabellen, så er det marginalerne på dagen, der plejer at afgøre kampene. Jeg forventer ikke, at det bliver anderledes på mandag, men vi går til kampen med stor selvtillid og vi går på banen for at vinde, siger Claus Jensen.

Kampen mod Næstved kommer efter sidste weekends flotte 3-0-sejr over AB, og det er en kamp samt en præstation, som NFC-drengene har taget med sig i løbet af denne uges træning.

– Jeg synes, at vi har været rigtig godt undervejs på holdet. Vi spillede en rigtig, rigtig god kamp mod AB, hvor vi præsterede både spillemæssigt, men også ift. vores måde at være i holdet på i en stor kamp, hvor vi vidste, at der var meget på spil. Det var topklasse, vi bygger videre på præstationen herude på træningsbanen forud for kampen på mandag, fortæller Jensen.

Tager en dag ad gangen

Vigtigheden af arvefjendeopgøret er ikke til at tage fejl af, men om kampen ligeledes får et twist af oprykningsmagi ved vi først senere i dag, når HIK har spillet mod Hillerød.

Smider HIK point til Hillerød i dagens kamp er oprykningen nemlig matematisk sikret, men det er noget, som Claus Jensen og resten af truppen tager stille og roligt.

– Vi forholder os til oprykning, som vi hele tiden har gjort. Vi er glade for, hvor vi er – det gælder både på tabellen, men også formmæssigt og spillemæssigt. Vi har fokus på vores egen kamp på mandag, som jo er en kæmpe kamp mod vores lokalrivaler fra Næstved. Det er en kamp, som vi glæder os rigtig meget til.

– Vi tager en dag ad gangen. Vi følger selvfølgelig med i kampen mellem Hillerød og HIK i dag, men for os handler det om at fokusere på og forberede os til Næstved-kampen, slutter manageren.

Husk at du allerede nu kan købe din billet til sæsonens sidste hjemmekamp, hvor vi tager imod HIK i CM Arena. Det er 5. juni kl. 15:00. Du køber din billet her.