Seneste nyt

Claus Jensen: Intet er vigtigere end vores fans

af

I morgen åbnes foråret i CM Arena, når vi tager imod HB Køge til et brag af en kamp. Claus Jensen glæder sig til at se mange fans på lægterne.

I sidste weekend fik Nykøbing FC en regulær drømmestart på foråret, da det blev til en 2-0-sejr ude mod Fremad Amager.

Sejren kom i hus efter flot opbakning i Sundby Idrætspark, hvor mange NFC-fans havde taget turen fra Lolland-Falster og endnu flere eksil-sydhavsboere var mødt op for at støtte deres hjemstavns hold.

Opbakningen fra lægterne betød meget for spillerne, og sportsdirektør Claus Jensen glæder sig da også til at være hjemme i egen hule igen søndag, hvor han håber at mærke stor opbakning.

– Det kan ikke overvurderes, hvor meget det betyder for os, at folk kommer i CM Arena og bakker os op. Intet er vigtigere for os end vores fans. Jeg ved fra min egen karriere, hvor meget det betyder, når man kan mærke fansene inde på banen, så jeg håber på, at der kommer mange på stadion i morgen og vil være med på den her fantastiske rejse, som vi er i gang med.

– Vi fik en super start sidste weekend, og den følger vi bedst op på, hvis også fansene er med os i morgen. Vi skal vise hele fodbold-Danmark, at vi sammen kan gøre det umulige muligt, når vi gør tingene sammen på Lolland-Falster. Vi har udstyret alle ungdomsmedlemmer i NFC og vores samarbejdsklubber med sæsonkort, og vi håber meget, at der kommer en masse folk og sammen med spillerne er med til at gøre CM Arena til et uindtageligt fort, siger Claus Jensen.

CM Arena blev i slutningen af efteråret netop lidt af et fort for Nykøbing FC, da både rækkens aktuelle nummer et og to, Viborg og Silkeborg, blev sendt hjem med klare nederlag.

Claus Jensen mærker da også tydeligt i truppen, at holdet føler sig utroligt godt kørende hjemme på eget græstæppe.

– Vi sluttede efteråret rigtig stærkt af herhjemme, og vi glæder os rigtig meget til igen at spille i CM Arena på eget flotte græstæppe og foran vores fans. Truppen er enormt opsatte på at fortsætte, hvor vi slap i CM Arena, og vi glæder os helt vildt til i morgen eftermiddag, siger han inden, at han fortsætter.

– Vi kommer til at angribe kampen, som vi gør bedst, nemlig med ild i øjnene, offensivt tænkende og med underholdning for øje. Drengene er tændte for at vende hjem til CM Arena, og de glæder sig helt enormt til at spille i en lige så tændt CM Arena, slutter sportsdirektøren.

Der er kampstart klokken 13:45 i CM Arena.