Seneste nyt

Claus Jensen: Holdet har en unik mentalitet

af

Manager Claus Jensen roser sine spillere som den mentalitet, der blandt andet skaffede uafgjort sidste weekend.

Knapt har glæden over sidste weekends flotte comeback mod FC Fredericia lagt sig, før der venter en ny kamp hjemme i Lollands Bank Park.

Denne gang er modstanderen Hvidovre IF, og det er et hold, som NFC traditionelt set har spillet utroligt jævnbyrdige og tætte kamp mod.

– Jeg tænker, at det bliver en ny tæt kamp mod Hvidovre, men jeg hæfter mig også ved, at vi slog dem sidste gang, vi mødtes. I den kamp var vi rigtig gode ift. nogle af de ting, som vi rigtig gerne vil lykkes med, så det har vi naturligvis fokus på igen, siger Jensen, inden at han fortsætter.

– Hvidovre har også haft en del udskiftning på deres hold, og de har eksempelvis ikke Christopher Østberg med inde centralt længere. Han var og er en utrolig dygtig spiller. Så der er selvfølgelig også nogle ting, som de gør anderledes nu, og det så vi også i deres kamp mod Næstved. De ting er vi selvfølgelig opmærksomme på, men ellers gælder det om at udvikle vores eget spil og være gode på at tage de muligheder, som vi skaber, når vi har momentum.

Claus Jensens tropper var nede med 0-2 mod FC Fredericia, men i anden halvleg blev kampen vendt på hovedet, så manageren efter kampen kunne glæde sig over et fint 2-2-comeback.

Jensen roser mentaliteten på holdet, der kan spille en stor rolle igen i dag mod Hvidovre.

– Pointet mod Fredericia betød rigtig meget, det er klart. Vi var bagud med 0-2, men fik alligevel vendt kampen, og det fortæller jo alt om den helt unikke mentalitet, der er i den her gruppe. Selv da vi var bagud med to, stod man med en fornemmelse af, at vi kunne vende det, hvis der lige blev justeret på nogle ting og bragt nogle indskiftninger – så det var rigtig fedt, at det lykkedes, og jeg tror på, at det kommer til at betyde en masse igen i dag, siger Jensen.

Stemningen i Lollands Bank Park var senest fremragende, og opbakningen fra alle på lægterne var til at tage at føle på.

Claus Jensen håber, at endnu flere vil komme og støtte drengene i dag.

– Vi nødt rigtig meget at være tilbage i Lollands Bank Park, og vi glæder os til at skulle spille dernede igen i dag. Stemningen mod Fredericia var fantastisk både før og under kampen, og det hjælper os mere end folk aner inde på banen. Jeg håber, at der kommer mange ned og støtter os i dag, slutter Jensen.