Seneste nyt

Claus Jensen: HIK-kampe er garant for intensitet

af

Manager Claus Jensen glæder sig til opstartens sidste testkamp, hvor han forventer en intens kamp mod HIK.

Der er dømt topkamp, men med påsat træningskampsstempel, når Nykøbing FC i dag tager til Gentofte for at spille mod HIK i opstartens sidste træningskamp.

Kampene mod HIK har det seneste års tid været kendetegnet ved stor intensitet, og det er præcis, hvad manager Claus Jensen forventer af dagens kamp.

– Vi vil gerne møde nogle stærke modstandere i vores træningskampe, og det får vi i HIK. Vi snakkede allerede i sommer, da vi spillede på vores anlæg, om at vi skulle besøge dem i Gentofte her i vinteropstarten, så aftalen om en træningskamp har været der længe.

– Vi vil gerne spille nogle intense kampe her lige op til sæsonstart, og det er jeg sikker på, at vi nok skal få mod HIK. Det plejer det at blive.

– Samtidig spiller HIK jo også en lidt anden form for fodbold end, hvad vi ellers har mødt i opstarten. HIK vil rigtig gerne spille fodbold, hvor vores andre modstandere måske har stået længere tilbage på banen og har været velorganiseret, siger Claus Jensen.

Opstarten lakker med dagens kamp for alvor mod enden, og manageren er glad for, hvor han tropper står før, at det for alvor går løs.

– Spillerne har arbejdet megagodt her i løbet af ugen og i opstarten generelt. Vi har set skarpe ud, og der er som altid stor intensitet på træningen. Jeg er meget tilfreds med, hvor vi står som hold og med de fysiske forbedringer, som vi kan se, at vi har gjort her i opstarten, slutter han.

Der er kickoff til dagens kamp kl. 15:00, og du kan takket være Colourplus følge den live på vores Facebookside, hvorfra vi livestreamer.