Seneste nyt

Claus Jensen: Forventer ny hård og tæt kamp

af

Der venter NFC en hård kamp i aften, når modstanderen hedder FC Roskilde på udebane. Manager Claus Jensen og co. går ydmygt ind til opgaven.

FC Roskilde var en af de hårdere nødder at knække, da Nykøbing FC i efteråret efter sene scoringer af Nicolai Jessen og Sebastian Koch vandt med 2-0 over aftenens modstander.

Ved den lejlighed viste ’Ørnene’ sig som et fortsat godt hold, og manager Claus Jensen forventer da også en hård kamp mod et velspillende Roskilde-hold, der stadig råder over folk med erfaring fra 1. division.

– Det bliver en hård kamp mod et hold, der lige har fået et flot resultat med en sejr mod Næstved. De har en del rutinerede spillere og også spillere, der er unge og vil vise sig frem. Det bliver en svær kamp – ingen tvivl om det, siger Jensen inden, at han fortsætter.

– Vi går ydmygt ind til opgaven. Vi har stor tro på os selv, og vi har fokus på vores egne ting samt at få kampen over på vores præmisser, men det er et stærkt hold, som vi skal møde, og jeg er sikker på, at det bliver endnu en tæt og hård kamp.

Målene er endnu ikke raslet ind i modstanderens net i foråret, som det var tilfældet i efteråret, men det er sammen med fortsat tålmodighed i kampene et fokusområde forud for opgøret.

– Vi skal ud at sætte Roskilde under tryk og ikke mindst få flere afslutninger end det har været tilfældet i de sidste par kampe. Vi manglede skud på mål mod Vanløse. De kom, men først til sidst i kampen, og vi skal selvfølgelig skabe mere i løbet af kampen.

– Vi forventer, at kampen i dag kommer til at ligne mange af de andre kampe, som vi har spillet, så derfor skal vi også stadig huske, at vi skal være tålmodige, men samtidig have et mindset omkring at være skarpere i modstanderens felt. Vi glæder os utrolig meget til at komme ud og spille den her kamp og fokus er selvfølgelig rettet mod sejr, slutter han.

Husk at du kan se kampen live via et Ekstrabladet+ abonnement eller høre den direkte på Radio SydhavsØerne fra kl. 19:00.