Seneste nyt

Claus Jensen: Fokus på mindsettet

af

I morgen gæster HB Køge CM Arena, og det er en kamp, hvor truppen skal bygge videre på det fundament, der blev lagt i mandags mod Viborg.

Mandag eftermiddag var truppen samlet på et hotel i Vejle forud for aftenkampen mod Viborg.

Imens Claus Jensen holdt sin afsluttende peptalk til holdet, var ikke ét blik vendt væk fra manageren. Fokus strålede ud af samtlige i lokalet, og det fokus er taget med frem mod morgendagens kamp mod HB Køge.

Manager Claus Jensen mener da også, at fundamentet er på plads til en sejr mod HB Køge.

– Inden Viborg-kampen aftalte vi i truppen, at vi skulle ud og bygge det fundament, der skulle gøre, at vi d. 26. juli står med armene i vejret. Vi fik ikke point med hjem, men jeg synes, at vi lykkedes med at bygge fundamentet og vi fik en masse ting med, som vi kan bruge i de sidste kampe. Nu handler det om at omsætte det til tre point i morgen, og det er vores eneste fokuspunkt, siger Jensen.

Claus Jensen har som spiller selv stået i en lignende situation, og han ved derfor om nogen, hvordan man håndterer det.

– Jeg har selv været i den her situation som spiller, og noget af det vigtigste er at realisere, at det er dér, man er. Vi har fokus på at være mindset skal være rigtigt. Det understøtter vi ved at fortælle om, hvordan vi ser kampen, og det er der ingen i truppen, der er i tvivl om.

– Samtidig er det vigtigt og et stort fokusområde for os at holde humøret højt. Vi skal selvfølgelig være fokuserede og klar over opgaven foran os, men jeg tror fuldt og fast på, at følelsen af frigjorthed og mod er rigtig vigtig for, at vi kan præstere, fortæller manageren.

En anden følelse, der er rigtig god for NFC, er følelsen af at spille hjemme i CM Arena.

Her er NFC ubesejret i foråret, og Claus Jensen glæder sig da også over præstationerne på hjemmebane samt den opbakning, man har fået både på og udenfor tribunerne.

– Vi har det rigtig godt i CM Arena, og jeg synes, at vi har præsteret nogle flotte præstationer i foråret. Vi får både på og udenfor stadion den opbakning, som vi har brug for, og den vil vi gøre alt for at leve op til i morgen, slutter han.

Der er kickoff i morgen kl. 14:00. Vil du ind og se kampen, kan du læse mere her.