Seneste nyt

Claus Jensen: Fantastisk måde at slutte sæsonen på

af

Manager Claus Jensen kunne nærmest ikke have skrevet afslutningen på sæsonen bedre, da den i dag lukkede og slukkede med en flot 2-3-sejr over FC Helsingør.

Sejr, indfrielse af målsætningen for oprykningsspillet og en 17-årig Nykøbing FC-dreng som matchvinder i de døende minutter.

Manager Claus Jensen kunne ikke ønske sig meget mere af dagens kamp mod FC Helsingør, der blev besejret med 2-3 efter en sen scoring af indskiftede Ole Jakobsen.

Efter kampen var manageren da også yderst tilfreds med kampen og sæsonen som helhed.

– Vi slutter sæsonen af på fantastisk facon, og jeg synes, at det opsummerer sæsonen rigtig godt. Der har været nogle kæmpe oplevelser undervejs, og i dag så vi også nogle ting, der kigger ind i fremtiden. Det var på alle måder en god afslutning, siger Jensen, inden at der var ros til matchvinderen Ole Jakobsen og de andre unge drenge.

– Det er en hjørnesten for os, at vores egne talenter slår igennem, og det begynder vi for alvor at se resultatet af nu. Det er en kæmpe drøm for os at give muligheden for unge spillere på Lolland-Falster, og det er jo i virkeligheden det, som det hele handler om. Vi kunne ikke være gladere – heller ikke på Oles vegne. Holdet og de unge, der kommer på banen, gør det fremragende igen i dag.

Dagens sejr kom i hus selvom folk som Mathias Kristensen og Lars Pleidrup fik en pause, og manageren havde derfor også stor ros til dem, der tog over i dagens kamp.

– Jeg synes, at præstationen taler rigtig meget for sig selv i dag. Vi valgte at pause både MK og Lars (Pleidrup, red.), så vi prøvede i dag at gøre tingene på en lidt anden måde med Gehrt liggende oppe på toppen. Jeg synes, at han gjorde det outstanding i dag, og der var i det hele taget mange flotte præstationer.

2-3-sejren satte et flot punktum for sæsonen, og spillerne kunne fuldt fortjent lade sig hylde af de medrejsende fans efter kampen.

Også den sendte Claus Jensen en hilsen til efter sæsonens sidst fløjt.

– Jeg vil gerne sige 1000 tak for opbakningen i den her sæson. Jeg synes, at vi vokser sammen – både på og udenfor banen, og det skal vi også blive ved med. Jo flere vi er i Lollands Bank Park, desto sjovere er det hele. Der har været rigtig god opbakning og stemning hele sæsonen igennem, og vi glæder os allerede til at se fansene igen, slutter han.

Nykøbing FC-truppen træner frem til torsdag, hvorefter der er dømt velfortjent sommerferie til truppen.