Seneste nyt

Claus Jensen: Et ubarmhjertigt mål at indkassere

af

Manager Claus Jensen ærgrer sig over det sene Lyngby-mål, men ser generelt lyst på dagens kamp.

Nykøbing FC viste kæmpe hjerte, da de søndag eftermiddag fightede og spillede lige op med Lyngby BK. Skæbnen ville dog, at Superliga-nedrykkerne i dommerens femte tillægsminut fik scoret det afgørende mål til 1-2.

Efter kampen var Claus Jensen derfor naturligvis en skuffet mand, om end at han også sagtens kunne se lyst på dagens ellers flotte præstation.

– Jeg står med mange tanker lige nu. Det er klart, at vi lige nu er pisse skuffede. Det er ubarmhjertigt at indkassere mål fem minutter inde i overtiden. Det er på mange parameter fodbold, når det er værst, men når det er sagt, så var det første kamp i en lang sæson, og jeg synes overordnet set, at vi så godt ud, siger Claus Jensen inden, at han uddyber.

– I de første 20 minutter skulle vi lige op i gear og vænne os til tempoet, men derefter og specielt i anden halvleg, synes jeg, at vi går ud og tager hånd om kampen og i anden halvleg ligner vi det hold, der skal ud at score et enkelt mål mere. Der er rigtig mange gode ting at tage med fra den her kamp, men lige nu er vi selvfølgelig voldsomt irritererede.

– Vi havde mulighederne – ingen tvivl om det, men jeg så et hold, der leverede 110% inden for de områder, som vi har arbejdet rigtig godt med i lang tid, og jeg så et hold, der var dedikeret til at arbejde hårdt for hinanden. Derfor står jeg også med en følelse af, at vi naturligvis er skuffede, men at vi sagtens kan være med på det her niveau, og at vi kommer til at få vores point.

Nykøbing FC præsterede altså trods nederlaget en god præstation, men det skal også til i denne række, mener han.

– Vi fik efterladt et godt indtryk, og dem skal vi huske selvfølgelig også er væsentlige. Det handler om, at vi skal ud og levere præstationer som denne hver gang – for vi ved, at vi kommer til at møde kvalitetsmodstandere hver uge, siger manageren.

Efter kampen høstede NFC-spillerne trods nederlaget klapsalver fra de over 1000 fremmødte tilskuere, og opbakningen i Lollands Bank Park glæder da også Jensen, som fornemmede følelsen af, at modstanderne skal synes, at det er svært at komme til Lolland-Falster.

– Det var fedt at mærke publikum i dag. Jeg er enormt glad over at så mange mødte op og bakkede os op i dag. Lollands Bank Park skal være en fæstning, og det synes jeg, at vi fik taget de første spæde skridt til, at det skal blive, i dag. Vi bliver kun stærkere herfra, slutter han.

Næste opgave for Claus Jensens tropper er næste søndag, hvor der igen er hjemmekamp på programmet. Denne gang kigger FC Fredericia forbi Lollands Bank Park.