Seneste nyt

Claus Jensen: En kæmpe sejr for os

af

Manager Claus Jensen var naturligvis meget tilfreds efter dagens 3-0-sejr over FC Helsingør, da indtil i dag ikke havde tabt i sæsonen.

Før kampen var manager Claus Jensen ude og sige, at han håbede, at holdet og tilskuerne kunne ride videre på den fantastiske bølge, der var blevet skabt i form af hjemmesejren over FC København.

Spillerne levede i hvert fald op til deres, da de her til eftermiddag vandt en ny 3-0-sejr – denne gang over det ubesejrede tophold i NordicBet Ligaen, FC Helsingør.

Efter kampen var Claus Jensen da også meget tilfreds med det, som han kaldte en stor sejr for holdet.

– Vi har kæmpe respekt for FC Helsingør. Jeg synes, at de er et rigtig godt hold, og vi havde forud for kampen snakket om, at vi skulle være på vores allerbedste og gøre nogle af de ting, som vi mente kunne gøre ondt på dem. Det synes jeg, at vi lykkedes med i dag, og jeg er mega stolt af præstationen og drengene, siger Jensen inden, at han fortsætter.

– FC Helsingør ligger nummer et af en årsag, så det er selvfølgelig en kæmpe sejr for os det her. Det var dejligt at ride videre på vores bølge herhjemme i Lollands Bank Park. Man føler, at det er lidt af at fort, som vi efterhånden har fået bygget op herhjemme.

Nykøbing FC holdt nullet hjemme mod FC København, men det var faktisk første gang, at Claus Jensens drenge formåede at holde nullet i indeværende NordicBet Liga-sæson. Der var derfor også roser til organisationen og defensiven efter dagens sejr.

– Defensiven var fantastisk i dag. Vi hang sammen fra den forreste til bagerste mand, og vi arbejder fantastisk sammen.

– Vi ved, hvad vi kan i offensiven, men når vi rent organisatorisk også formår at spille, som vi gør i dag, så ved vi, at vi er rigtig svære at spille imod.

Blåstempling af første halvdel af grundspillet

Kampen i dag markerede afslutningen på første halvdel af grundspillet, hvor Nykøbing FC efter dagens sejr slutter på 6. pladsen.

Manager Claus Jensen blåstempler de første 11 kampe.

– Jeg er meget tilfreds med den første halvdel af grundspillet. Jeg synes, at vores præstationer – som man jo som træner også kigger rigtig meget på – har været rigtig gode, og vi har været med i alle de kampe, som vi har spillet.

– Det handler for os om at være i alle kampene. Vi ved, at vi indeholder rigtig meget kvalitet, men det er fantastisk at se og mærke, at vi bliver bedre og bedre til også at stå imod svære perioder i kampene. Det er meget vigtigt at kunne, så det har vi arbejdet rigtig meget på, slutter Jensen.

Næste opgave for Nykøbing FC d. 16. oktober på udebane mod HB Køge.