Seneste nyt

Claus Jensen: En god vane at vinde

af

Manager Claus Jensen så gode takter, da det i dag blev til årets første sejr.

Efter 1-1 mod henholdsvis HB Køge og B.93 blev det i dagens træningskamp til årets første sejr, da NFC besejrede Frem med 1-0 efter et mål af Mads Carlson.

Selvom det blot var en træningskamp, var sejren vigtig, og manager Claus Jensen var da også glad for at se, hvad hans mandskab præsterede.

– Vi elsker at vinde. Det er en rigtig god vane at få, så det er selvfølgelig dejligt, at vi fik den, åbner Claus Jensen inden, at han kigger ind i kampen.

– Jeg synes overordnet set, at vi gjorde det rigtig godt. Der var mange gode ting i dag, og jeg synes, at vi hang godt sammen – både når havde bolden og ikke havde den. Vores opbygningsspil var på det niveau, som vi gerne vil have, at det skal være på i øjeblikket, og de næste tre uger op til sæsonstart bliver fokus på den sidste tredjedel af banen skærpet yderligere. Vi kom i rigtig mange gode positioner i dag, men manglede måske lige det sidste før, at vi for alvor fik det ud af det, som vi kunne have gjort.

– Vi er stadig et sted i opstarten, hvor vi kigger meget på, hvordan vi ser ud rent fysisk og ud fra det parameter, synes jeg også, at vi så stærke ud. Vi var eksplosive, hurtige og fik dikteret spillet mod en god modstander – det er jeg selvfølgelig meget tilfreds med.

Der er efterhånden kun tre uger til forårspremieren mod Avarta, og der skal derfor efterhånden så småt til at finpudses detaljer på den velsmurte NFC-maskine.

– Vi er et godt sted på nuværende tidspunkt, og nu skal vi til at arbejde med alle de små detaljer og skarpheden i de kommende uger op til sæsonstart, slutter Claus Jensen.

Næste opgave for Claus Jensens mandskab er lørdag d. 27. februar, hvor der venter en udekamp mod Middelfart.