Seneste nyt

Claus Jensen: En frustrerende dag på kontoret

af

Manager Claus Jensen havde ikke mange positivt ting at fremhæve efter dagens nederlag til Hvidovre.

Der var ikke meget der lykkedes for Nykøbing FC i eftermiddag, hvor det blev til et 0-2-nederlag til Hvidovre hjemme i Lollands Bank Park.

Efter kampen var manager Claus Jensen da heller ikke tilfreds med kampen og præstationen.

– Det var en kamp, hvor ikke ret meget lykkedes. Jeg synes egentlig, at vi startede fint i de første 10-minutter, hvor vi havde den intensitet, som vi gerne vil have, men så overtager Hvidovre og dominerer os. Vi tager det med os, som vi kan bruge, men ellers ryger en stor del af kampen også bare i glemmebogen, siger Jensen, der måtte se bort fra en skadet Mathias Gehrt i dag.

– Vores kendetegn er vores høje tekniske niveau, men det var ikke godt nok i dag. Det var langt væk. Vi vidste, at vi ville savne Gehrt i dag, men når det er sagt, så skal vi selvfølgelig kunne gøre det bedre, end vi gør i dag uden ham.

– Jeg synes, at vi kortvarigt i anden halvleg får gang i nogle ting, og Lars (Pleidrup, red.) får også taget en masse gode løb, men summa summarum er, at vi aldrig for alvor kommer i gang med det, som vi er gode til. Vi manglede noget kvalitet, men jeg må også sige, at vi i dag møder en rigtig god modstander, der er fysiske, kloge og bundrutinerede. Når vi ikke er på toppen, så har man det bare svært mod dem.

– Det var en frustrerende dag på kontoret for alle i dag. Vi har stået her før og tabt til Hvidovre på den her måde, og det irriterer mig ikke ligefrem mindre. Når det er sagt, så har vi en stor tro på, det vi gør, og vi skal blive ved med at arbejde stenhårdt, slutter han.

Næste opgave for Claus Jensen og NFC er allerede tirsdag, hvor der vener en pokalkamp på udebane mod HIK.