Seneste nyt

Claus Jensen efter pokalavancement: Det blev en magisk aften

af

Manager Claus Jensens mandskab skabte her til aften en ny pokalsensation, og det gav ifølge manageren endnu en magisk aften i Lollands Bank Park.

For andet år i træk blev et Superliga-mandskab sendt ud i pokalmørket, og det med 1.450 tændte tilskuere på lægterne.

Atmosfæren, kampen og ikke mindst resultatet gav grobund for en ny magisk og legendarisk aften i Lollands Bank Park.

Efter kampen glædede manager Claus Jensen sig da også over kampen.

– Jeg står selvfølgelig med en kæmpe stor glæde over præstationen hele vejen igennem. Der var masser af mennesker på stadion, og det hele gik bare hen og blev en magisk aften i Lollands Bank Park.

– Vi elsker når der er mange mennesker på stadion. Der var virkelig stor opbakning i dag – kæmpe tak for det. Det betyder rigtig meget for os, siger Claus Jensen, inden at han rettede fokus mod holdet, som han havde stor ros til overs for.

– Vi kom godt ud til opgøret, og efter lidt hårde første minutter, synes jeg, at vi fik godt ro på kampen. Jeg har sagt det før, men jeg synes, at vi står et godt sted nu. Vi har fået truppen på plads, og vi har rigtig god konkurrence på alle positioner. Det betyder også, at vi i dag kom ud med et meget, meget ungt hold – fremtidens stjerner, som jeg kaldte dem oppe i Loungen før kampen. Det var virkelig en flot præstation hele vejen rundt.

Morten Bank frister normalt en tilværelse som reservemålmand for Jannich Storch, men onsdag aften viste han akkurat, hvorfor han er stor del af det stærke målmandsteam i NFC.

Claus Jensen havde da også stor ros til både Bank og resten af målmandsteamet.

– Morten tager nogle kæmpe skridt i øjeblikket. Det så vi også i pokalturneringens første runde mod HIK, hvor han stod en fantastisk kamp. Igen i dag var han stensikker i sine indgreb, så stor ros til Morten, som træner mega godt hver eneste dag med Jannich (Storch, red.) og Jeppe (Rasmussen, red.), der har et fantastisk team. De hjælper hinanden, og de har fået Jesper Christiansen ind som målmandstræner. Jesper Christiansen havde fuldstændig styr på, hvor alle OB’s skytter ville sparke, og det er en professionalisme og kompetence. Når man kobler de ting, så går det op i en højere enhed, understreger Jensen.

Næste opgave for Claus Jensens mandskab er allerede lørdag, hvor Fremad Amager gæster Lollands Bank Park.