Seneste nyt

Claus Jensen: Drengene har været enormt fokuserede

af

Manager Claus Jensen beretter om en trup, der er sultne efter at komme i kamp og en ekstra fokuseret træningsindsats i denne uge.

Det var med ild i øjnene, at Nykøbing FC-spillerne mandag mødte ind til denne uges første træning efter den skuffende kamp mod FC Roskilde.

For nok er der altid knald på træningen i NFC, men alligevel har der været en særligt god og ærgerrig stemning over denne uges træningspas.

Manager Claus Jensen fortæller da også om en trup, der virkelig glæder sig til igen at komme i kamp.

– Vi har glædet os til at komme ud og spille igen. Drengene har virkelig virket fokuserede allerede fra da vi mødte ind efter weekenden, og de er virkelig sultne efter at komme ud på banen og finde tilbage til det niveau, som vi tidligere i sæsonen har vist, siger Claus Jensen.

Det seneste møde med Roskilde KFUM kastede en 0-4-sejr af sig til NFC, men spørger man manageren er det et andet Roskilde KFUM-hold, der venter NFC i eftermiddag.

– Jeg synes, at Roskilde KFUM har udviklet sig siden, at vi mødte dem sidst. De vil gerne have bolden, og de har nogle dygtige individualister på banen. Det bliver en fed kamp, som vi glæder os meget til, siger Jensen.

Der er kampstart 15:00, og du kan se kampen live på EkstraBladet+ via et abonnement eller høre kampen på Radio SydhavsØerne.