Seneste nyt

Claus Jensen: Det havde gutterne ikke fortjent

af

Nykøbing FC spillede 90 flotte minutter, men det hele blev smidt i overtiden. Det ærgrer naturligvis Claus Jensen, som synes, at hans hold havde fortjent bedre.

Der var liv og glade dage, da Nykøbing FC efter 90 minutter førte med 2-0 over Superliga-nedrykkerne fra SønderjyskE, men i seks minutters overtid blev det hele vendt på hovedet til et 2-3-nederlag.

Efter kampen var skuffelsen derfor stor hele vejen rundt i NFC-truppen, som Claus Jensen mente havde fortjent bedre efter, at de havde præsteret flot i langt størstedelen af kampen.

– Det er svært at finde ord lige nu. Det var selvfølgelig en helt forfærdelig afslutning på en kamp, hvor vi ellers var rigtig gode. Det handler dog om at spille færdigt, og det må man sige, at vi ikke gjorde. Det er voldsomt, og det havde gutterne virkelig ikke fortjent i dag, siger Claus Jensen.

Resultatet var en våd klud i ansigtet på NFC-truppen, men manageren tvivler ikke et sekund på, at truppen rejser sig, så snart at den helt naturlige skuffelse har lagt sig.

– Vi skal kunne komme videre herfra, og det ved jeg også, at den her gruppe kan. I dag skal man dog også have lov til at være forbandet, frustreret og sur. Det er en del af det register, som vi alle sammen står i lige nu, og så møder vi ind på mandag, hvor vi er klar igen og kan kigge på alle de gode ting, der også var i kampen, slutter Jensen.

Næste opgave for Claus Jensens mandskab er på fredag, hvor turen går til Fredericia.