Seneste nyt

Claus Jensen: Det er selvfølgelig ikke godt nok

af

Manager Claus Jensen lagde efter dagens nederlag ikke fingre i mellem, da han skulle forholde sig til 4-5-nederlaget til Vejle BK.

Det gik fra himmel til helvede på få minutter, da Nykøbing FC tidligere på dagen måtte æde et dramatisk 4-5-nederlag til topholdet fra Vejle BK.

Efter kampen var manager Claus Jensen naturligvis så langt fra tilfreds med afslutningen på kampen.

– Man står med en dårlig følelse. Vi havde ikke forestillet os efter seneste gang, at det kunne ske igen. Det er ikke godt nok. Selvfølgelig er det ikke det.

– Der sker noget over hele bane i slutfasen, og det ved vi selvfølgelig vil komme med et tophold, men vi skal selvfølgelig være bedre til at stå imod. Det er der ikke så meget mere at sige til. Vi har ikke den nødvendige kvalitet i slutfasen. Det er ikke kun uheld – det handler også om, hvad vi gør, og det skal vi tage med os.

– Der er kun én vej. Når nu vi har slugt den her og møder ind igen på mandag, så er vi selvfølgelig klar igen. Alt overskygger naturligvis præstationen lige nu, men vi ved også godt, at det langt henad vejen var en præstation, som vi kan bruge fremover. Men ja, lige nu kan vi ikke bruge det til så meget lige nu – tingene skal gøres færdigt, siger Claus Jensen.

Det har været et svært efterår for Nykøbing FC, og manager Claus Jensen mener da også, at holdet bliver testet maksimalt lige nu.

– Vi bliver testet maksimalt i øjeblikket, og jeg synes, at vi weekend efter weekend vender tilbage med nogle svar, der vidner om kvalitet, sammenhold og styrke på trods af, at vi ikke får så meget at leve af i øjeblikket. På sigt kommer det til at gavne os, men lige nu er det selvfølgelig svært at se ind i.

– Vi spiller 90 outstanding minutter, men alligevel står vi nu her, og det gør selvfølgelig ondt. Der er ingen andre veje i fodbold end at fortsætte med at bygge på.

– Der er nogle ting i kampen, der er brug for at være der før, at man kan lave resultater. De ting synes jeg er der nu, men vi skal simpelthen gøre tingene færdigt. Det er dét, der mangler, slutter han.

Næste opgave for Claus Jensen og co. er næste lørdag, hvor Vendsyssel FF venter på udebane.