Seneste nyt

Claus Jensen: Det er nu det handler om at stå sammen

af

Manager Claus Jensen ser frem til dagens kamp, som han selv betegner som værende en af de største på året.

Efter 15 måneder er det i dag endelig tid til arvefjendeopgør mod Næstved igen.

Optakten til kampen har været lidt forskellig for begge mandskaber, hvor Næstved har fået en flot start på deres nye tilværelse i NordicBet Ligaen og Claus Jensens NFC-mandskab stadig har sæsonens første sejr til gode.

Manageren kalder på, at det er nu, at sammenholdet skal stå sin prøve både på og udenfor banen.

– Et langt liv i fodbold har lært mig, at modgangsperioder er en del af spillet, og at det i virkeligheden er nu, at det handler om at stå sammen og komme helt ind til kernen for at få vendt resultaterne vores vej.

– Som jeg har sagt til spillerne, så har vi en vision om her i klubben at udvikle topspillere, og en del af det, det er i høj grad også, hvordan man reagerer, når man står i de her perioder. Det er det, som vi arbejder ind i, og vi har haft et par pisse gode træninger her op til kampen, siger Jensen.

Opgørene mod Næstved er altid intense, og for Claus Jensens mandskab handler det i høj grad om igen at vise det mod og den energi, der normalt kendetegner holdet.

– Det handler rigtig meget om holdet, og det handler om at vi skal følge den gameplan, som vi lægger. Vi skal have det mod og den energi, som det kræver på det her niveau. Har vi det, så tror jeg bestemt også, at der kunne ligge en god kamp for os her.

– Vi glæder os helt vildt til igen at skulle spille mod Næstved. Det er en af årets helt store kampe, og vi håber at mærke stor opbakning fra medrejsende fans til kampen.

Der er kampstart i dag kl. 13:00, og hvis ikke du er med fanbussen, kan du købe din billet til udebaneafsnittet her.