Seneste nyt

Claus Jensen: Det er her, at vi har drømt om at være

af

Manager Claus Jensen glæder sig til morgendagens kamp og de næste ni kampe i oprykningsspillet.

Der er revanche på højkant i mere end en forstand, når Nykøbing FC i morgen tager imod førerholdet i NordicBet Ligaen, FC Helsingør.

For ikke nok med, at den grimme 5-0-plet fra sidste spillerunde skal vaskes væk, så skal Claus Jensens mandskab også revanchere seneste møde med FC Helsingør, hvor topholdet vandt med 2-0 i forårspremieren.

Jensen glæder sig til at komme i kamp igen.

– Vi glæder os til at komme i kamp igen. Det har vi alle efter kampen i sidste weekend, der jo gik hen og blev en svær en for os med et rødt kort allerede efter et kvarter.

– Det gør ondt at tabe 5-0, og vi har arbejdet på en masse af de ting, som vi ikke lykkedes med mod Lyngby, men derudover så gælder det om at komme videre og glæde sig til resten af oprykningsspillet, siger manageren.

FC Helsingør tabte i deres seneste kamp med 0-1 til AC Horsens, og gæsterne fra nord skal derfor ud at skrabe livsvigtige point i oprykningsstriden til sig. Manageren forventer da også en svær kamp mod topholdet, om end at NFC naturligvis går efter sejren.

– De ligger nummer et, og det gør de af en årsag. Det er en rigtig tough kamp, der venter os i dag, men vi havde omvendt en rigtig god oplevelse mod dem tidligere på sæsonen, hvor vi herhjemme slog dem med 3-0.

– I kampen derinde tidligere på foråret, var der egentlig også flere ting, som vi var tilfredse med, bortset fra, at vi selvfølgelig ender med at tabe kampen. Jeg synes dog, at der var mange af de ting, som vi gerne vil, der lykkedes, og det skal vi arbejde videre med i dag.

– Vi går ind til at vinde kampen, som vi altid gør. Det ligger så dybt i vores DNA. Vi ved godt, at vi kommer til at være i tætte kampe nu, men det er her, vi har drømt om at være, og det udvikler alle omkring holdet, slutter Jensen.

Du kan købe billet til kampen på nfc.eventii.dk. Køber du i dag sparer du 25,- kr. på voksenbilletter.