Seneste nyt

Claus Jensen: Det er altid tæt mod FC Roskilde

af

Nykøbing FC og FC Roskilde spiller altid tætte og nervepirrende opgør. Manager Claus Jensen tror ikke, at i morgen bliver en undtagelse.

Da Nykøbing FC og FC Roskilde i sidste sæson begge spillede i 1. division, var det tre intense og afvekslende indbyrdes opgør, der blev spillet.

I denne sæson har NFC buldret mod toppen af rækken, imens pilen har peget i en anden retning for gæsterne. Alligevel spår manager Claus Jensen dog, at det bliver en tæt kamp i CM Arena.

– Vi spiller altid tætte kampe mod FC Roskilde, og det er jeg sikker på bliver tilfældet igen i morgen. Jeg synes, at de har nogle dygtige individualister, så vi skal ud og præstere vores bedste, så vi kan få alle tre point, siger Jensen, som trods Roskilde placering altså har stor respekt for morgendagens modstander.

– Jeg vil lade andre om at vurdere, om de er bedre end, hvad tabellen viser, men jeg synes, at de er et stærkt mandskab med nogle rigtig, rigtig dygtige profiler, som vi skal holde et vågent øje med.

Kampen mod Roskilde kommer efter en fantastisk uge, hvor det både er blevet til storsejr i topkampen mod AB og pokalavancement mod Esbjerg fB.

Truppen er derfor fuld af selvtillid, men manageren garanterer, at spillerne holder benene på jorden.

– Vi spiller på et højt niveau i øjeblikket, og det er den standard, som vi også skal ud og ramme i morgen mod FC Roskilde. Vi skal sætte os på kampen, presse tempoet i vejret og skabe en masse målchancer.

– Vi skal hele tiden sørge for at have fokus på næste opgave, men det er klart, at vi er sprængfyldt med selvtillid, og det kan man også komme langt med. Vi skal ud og bruge den her gode fornemmelse, vi har skabt omkring os, slutter Claus Jensen.

Der er stadig billetter til kampen, og de kan findes her.