Seneste nyt

Claus Jensen: Det bobler af spillelyst

af

Manager Claus Jensen glæder sig til dagens kamp, hvor han i løbet af ugen tydeligt har mærket glæden i truppen over, at det nu for alvor går løs.

I dag går det endelig løs igen!

Efter små fire måneder uden divisionsbold, er det i dag endelig blevet tid til, at vi skal ud og spille om point igen.

Optimismen og glæden lyser ud af alle omkring holdet, og manager Claus Jensen har da også tydeligt mærket en speciel stemning i denne uge op til forårspremieren.

– Man mærker tydeligt på alle i klubben, at det har været en speciel uge, og at folk glæder sig til for alvor at komme i gang. Nu er vi der, hvor vi har trænet os op til at skulle være og spillerne tripper for at komme i gang.

– Vi har generelt trænet rigtig hårdt i opstarten, men vi har her den sidste tid af opstarten skåret lidt ned, så spillerne har friske ben og rent mentalt er, hvor de skal være. Man kan tydeligt mærke, at det bobler af spillerlyst i truppen, fortæller Claus Jensen.

Nykøbing FC spillede en tæt kamp mod Avarta tidligt på efterårssæsonen, og manageren har da også stort fokus på, at der skal leveres en yderst koncentreret indsats.

– Avarta er et godt hold, hvilket vi også så i efteråret, da vi mødte dem. De har fået ny træner siden da, men vi har som altid forberedt os grundigt. Vi ved, at åbningskampe ofte er tætte, så vi skal være skarpe på alle parametre og gøre kampen til vores, som vi også var gode til i efteråret, siger manageren.

Nykøbing FC indtager førstepladsen forud for den spændende forårssæson, og selvom Claus Jensen ikke er bange for at kalde målsætningen for oprykningen, så påpeger han vigtigheden af, at der kun ses en kamp frem ad gangen.

– Vores klare målsætning for det her halve år er selvfølgelig, at vi går efter at rykke op. Efteråret har gjort, at vi står i en god position, men samtidig er det vigtigt at sige, at der aldrig er noget hold, der er rykket op i marts måned. Vi har fokus på den korte bane, og det er hele tiden den næste kamp – det var sådan, at vi lykkedes rigtig godt i efteråret, og det er også sådan, at vi skal lykkes i foråret. Der er fuld fokus på dagens kamp mod Avarta, slutter Jensen.

Der er kampstart kl. 15:00, og du kan se kampen live med et EkstraBladet+ abonnement. Du kan lige nu få tre måneders abonnement for blot 118,50,- kr. Bruger du nedenstående link støtter du samtidig NFC økonomisk.

https://ekstrabladet.dk/kampagner/2division-klubtilbud/?utm_id=4327469557