Seneste nyt

Claus Jensen: Anden halvleg var alt det, som vi elsker

af

Manager Claus Jensen var yderst tilfreds med holdets anden halvleg i dagens 4-1-sejr over Jammerbugt FC.

Der var stor forskel på dagens 1. og 2. halvleg i Lollands Bank Park, hvor Nykøbing FC efter de første 45 minutter var bagud med 0-1, men i kampens anden halvdel fik vendt det til en knusende sikker 4-1-sejr.

Netop 1. halvleg havde ellers været et tema for NFC i ugens løb.

– Vi har snakket rigtig meget om 1. halvleg i løbet af den her uge, så det skal vi nok også i den kommende, siger Claus Jensen med et smil på læben inden, at han fortsætter.

– Vi kom ud og startede rigtig stærkt i de første fem minutter, hvor man sad og tænkte, at det var lige præcis sådan, vi gerne ville starte. Så brænder vi et straffespark, de løber op i den anden ende og scorer selv på et straffespark. Så er vi bagud, og det har vi prøvet lidt for ofte i 1. halvleg. Det betød, at vi skulle ud mod et kompakt mandskab og være tålmodige samt positive i forhold til de ting, vi foretog os, men efter vi får scoret det første, så rullede det fantastisk.

Imens 1. halvleg bød på meget lige ved og næsten på Nykøbing FC’s sidste tredjedel, så rullede hele Lolland-Falsters hold sig for alvor ud i 2. halvleg. Det var manageren naturligvis yderst tilfreds med.

– Jeg synes, at det er fair at sige, at vi sad rigtig meget på det i anden halvleg. Respekt til Jammerbugt, der kom og var svære for os at nedbryde, men vi spiller fantastisk offensiv fodbold i anden halvleg. Når vi rammer det niveau, så er vi svære at have med at gøre. Der var masser af offensive løb og flotte mål – det var alt det, som vi elsker, slutter han.