Seneste nyt

Christiansson med Frem-fortid: Glæder mig til en hård kamp

af

Victor Christiansson blev i sommer hentet i Frem, hvem NFC møder i dagens træningskamp. Svenskeren ved at modstanderne har kvalitet, og han glæder sig derfor til en hård test.

Når Nykøbing FC kl. 13:00 spiller årets tredje test, bliver det mod Victor Christianssons tidligere holdkammerater fra Frem.

NFC’s svenske kriger kender derfor meget til modstanderne, og han ser derfor frem mod en god og hård test.

– Det bliver sjovt at se mine tidligere holdkammerater, men når først kampen er i gang, så er det ikke noget jeg tænker på. Så er mine tanker kun på selve kampen, og den tror jeg, bliver en rigtig god en af slagsen, siger Christiansson inden, at han fortsætter.

– Frem var allerede i sommer et ganske godt hold, og det ser ud til, at de har fået en række interessante tilføjelser i truppen. Så det bliver en kamp mod en god modstander, der gerne vil spille i et højt tempo og som vil tvinge os til at levere hele vejen rundt – det er præcis, som det skal være i en træningskamp, siger midtbanespilleren.

Nykøbing FC’s to første træningskampe er endt 1-1, men selvom det endnu ikke er blevet til en sejr i opstarten, så glæder Christiansson over de tidlige gode takter for holdet.

– Jeg synes, at vi både mod HB Køge og B.93 har ramt et til tider rigtig højt niveau, hvor det har været meget tydeligt, at vi mere eller mindre er den samme trup som i efteråret. Vi kender hinanden ud og ind, og det har gjort det nemt for os at falde tilbage i det spil, som vi præsterede i anden halvdel af 2020.

– Vi er hvor vi skal være på det her tidspunkt af opstarten, men derfor tager jeg da gerne en sejr oveni det gode spil i morgen, slutter midtbanekrigeren.

Der er kampstart 13:00 og kampen kan følges via liveopdatering på vores Instagram/Facebook-story.